Dagboka tirsdag 4. september 2007

Doffen ute, Grindheim inne. Dagboka ute, valgkamp inne. Kristofer «Doffen» Hæstad har visstnok fått tre brister i lilletåa og er ute for resten av sesongen ifølge et par av landets aviser. Eller hvertfall seks uker, men går ikke det ut på omtrent det samme. Han misser dermed også de nærmeste landskampene. Noens død, andres brød … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. september 2007»

Doffen ute, Grindheim inne. Dagboka ute, valgkamp inne.

Kristofer «Doffen» Hæstad har visstnok fått tre brister i lilletåa og er ute for resten av sesongen ifølge et par av landets aviser. Eller hvertfall seks uker, men går ikke det ut på omtrent det samme. Han misser dermed også de nærmeste landskampene. Noens død, andres brød heter det jo i ordtaket og Grindheim erstatter Doffen. Vi kan ikke skjønne annet enn at landslaget er ytterligere forsterket som følge av dette. Hvis man ikke tåler å trippe rundt i mykt gress med sko av smidig skinn, i kortbukser og knestrømper så kan du like gjerne brekke begge bena spør du meg. PUDDING!

Christian Grindheim var god mot Start og viste innsatsvilje og tæl i, la oss si, flere perioder av kampen. Med en utsøkt stupheading satte han seg selv på scoringslisten og er sånn sett kanskje noe giftigere enn Doffen foran kassa.

Diverse
Ellers merker vi oss at det nå går litt tid før vi får sett laget og debutantene i aksjon igjen. Landskampen til helgen gjør at vi får et lengre opphold i den gode «push-en» vi er i nå. Borte mot Sandefjord 16. september er første kamp etter at landslaget har spilt mot Moldova.

Vi merker oss også at Bjørnebye lever i en slags transe og hevder at han blir stadig mer motivert desto mer motstand Start møter…Bjørnebye kommer til å sprekke som et troll i sola i ren og lutter motivasjonsglede når Start rykker ned etter endt sesong 2007.
Hvis man bare sier en ting mange nok ganger så blir det sant….jaaaaa….

Vi merker oss dessuten at TV2 og NFF har bestemt at TV2 skal vise Odd Grenland – Vålerenga på TV2 Sport.

Valg
Bare nevner i den grad noen opplever motsigende inntrykk fra representantene fra VPN som var på valgkampmøtet i Vallhall så er det like selvforklarende som synet av en dame før og etter syv halvvlitere. Noen vil høre tingene riktig, andre vil høre de riktige tingene.

Uansett, møt opp og stem ved valget!

VIF2
Byåsen – VIF2 0-3 (0-2). Vålerenga 2 slo Byåsen komfortabelt 3-0 i en 2.divisjonskamp borte på mandag. Alexander Mathisen (2) og Bojan Zajic scoret for Vålerenga.
Meir er at finna hjå siane te vifpunktno.

Vålerenga i dag
Nynn litt på den gamle Geir Karlsen-sangen…den kom jeg på nå

Legg igjen en kommentar