Dagboka onsdag 5. september 2007

Vi serverer dagens rykende ferske dagbok krydret med frisk info og innslag av meninger på en seng av tøys. Vel bekomme! Junior-NM Norges Fotballforbund har satt opp semifinalene i junior-NM. Vålerenga møter Bodø/Glimt i Oslo. Kampdag er lørdag 29. september kl.16.00 – eller en tidligere dato dersom klubbene blir enige om dette. Landskamp lørdag – … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. september 2007»

Vi serverer dagens rykende ferske dagbok krydret med frisk info og innslag av meninger på en seng av tøys. Vel bekomme!

Junior-NM
Norges Fotballforbund har satt opp semifinalene i junior-NM. Vålerenga møter Bodø/Glimt i Oslo. Kampdag er lørdag 29. september kl.16.00 – eller en tidligere dato dersom klubbene blir enige om dette.

Landskamp lørdag
– Det blir gøy å spille en landskamp som virkelig betyr noe. Jeg har ventet lenge på dette, selv om jeg vel egentlig bare føler at jeg vikarierer litt. Nå må jeg ta vare på sjansen, sier Wæhler til VG Nett.

Mer tær
Ronny Johnsen er uaktuell til EM-kvalifiseringskampene mot Moldova og Hellas.
Vålerenga-midtstopperen sliter med en liten brist i en tå.
– På grunn av bristen i tåen kan ikke beinet belastes. Det er usikkert hvor lang tid det tar å lege skaden, men han kan i hvert fall ikke spille de to kommende EM-kvalifiseringskampene, sa landslagslege Thor Einar Andersen i forbindelse med tirsdagens landslagstrening.
Alt dette på Halingdolen.no.

Og det selvfølgelig etter vi har latterliggjort Doffen for ømme tær og sarte føtter. Vel, fotballgutta er noen snålinger. Selv klarer jeg å drikke øl og spise peanøtter med brukket arm…men vi har kanskje ikke noe landslag for slikt?

Trenerkabal
Helsingborgs Dagblad skriver at Stuart Baxter, den tidligere Lyn-treneren, har fått et tilbud fra en engelsk klubb – han skal visstnok også ha fått tilbud fra David Beckhams klubb LA Galaxy. Dermed mindre aktuell for oss. Og da ble jeg glad.

Dagsavisen med oppfølger til valgkampmøtet
Artikkelen er liksom en sånn «vissatte Vålerenga får en stadion så skal vi også ha»-greie. Les alt her

Køpp er køpp…neida
Det blir spill på 8 baner og man spiller på samme bane hele innledende slik at man slipper å flytte på seg. Vi har ca. 35 herrelag og ca. 10 damelag. Garderober har vi tilgjengelig, men pass godt på verdisaker. Klanen har ikke ansvar hvis noe blir borte.

Og hva i all verden snakker vi om av fotballgalskap her? Jo Supporterkøppen. Den årvisse saken hvor dårlig trente, godt engasjerte supportere takler hverandre på beste Pondus-vis

Lørdag 8. september på Ekeberg med start klokken 0900 og med bankett på Tranen.
Møt opp eller for alltid vær en sitronkjeks!

Wienerbrød, Wienervals, Wienerpølse
For Enga skal til Europa, nærmere beste Wien. Og hvordan kommer man seg dit spør du kanskje? Sjappesjefen med de gode og myke kinnene har svaret; For den nette sum av 3500,- kroner får man seff fly pluss dobbeltrom. 3700,- kroner må du ut med om du ønsker å ligge alene, altså enkeltrom.
Kun 100 plasser! Turen gjenomføres med støtte fra Klanen, moralsk og økonomisk sådan.

Påmelding til mannen som fikser deg tur uansett hvor det måtte være; veie.att.online.no

Håkki
Vålerenga shockey sparker i gang 07/08-sesongen med kick-off på Jordal lørdag 8/9. Dette blir en dag for hele familien, uka før seriestarten på Jordal mot Stjernen. På formiddagen blir det ferdighetskonkurranse på isen med a-laget og andre overraskelser for barna, og på kvelden blir det masse VIF-hygge for de voksne. Vi håper så mange som mulig setter av denne lørdagen.

Les flyer-en her

Sportsquiz på Bohemen
Bohemens ærverdige sportsquiz starter opp igjen i dag onsdag, nå med ny tid kl 18.15, i stedet for gamle kjedelige 18.30. Absolutt på tide å samle sammen et lag og finne ut om du/dere er på høyde med de legendariske helter som Brødrene Berntsen, Barmbys Berme, Bada Bing, Barry Barry, Bitter, Verste Vestkant, Abel Tasman eller Kjempesprekk.

Vålerenga i dag
Nei, nå synes jeg jaggu det holder med informasjon!

Legg igjen en kommentar