Dagboka mandag 3. september 2007

Seier på Valle og Ullevaal. Foran kampen mot Start IK ble det arrangert det som muligens er landets største valgkampmøte. Plassen var Valle Hovin og tilstede var ca 1500 klansmedlemmer og syv politikere. Rødt, AP, SV, KrF, Høyre, Venstre og FrP hadde alle stilt opp med sine respektive førstekandidater og det ble en fin seanse. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. september 2007»

Seier på Valle og Ullevaal.

Foran kampen mot Start IK ble det arrangert det som muligens er landets største valgkampmøte. Plassen var Valle Hovin og tilstede var ca 1500 klansmedlemmer og syv politikere. Rødt, AP, SV, KrF, Høyre, Venstre og FrP hadde alle stilt opp med sine respektive førstekandidater og det ble en fin seanse. Samtlige var faktisk fornøyd med at Vålerenga skulle kunne benytte tomten. Det var imidlertid noen forskjeller i hvordan den enkelte kandidaten mente ville være fornuftige tildelings- og reguleringskriterier.

VPN prøver seg på en superduperrask sammenstilling av synspunktene;

Det var Høyre som representerte det mest «avvikende» standpunktet, men i utgangspunktet var de villige til å selge tomten til Vålerenga eller høystbydende. Poenget deres var at man ønsket så selge tomten for å frigjøre midler til opprustning av øvrige Osloskoler.

De øvrige partiene var til en viss grad på frierferd, men så også den betydningen en stadion kan ha på området, bydelen, Groruddalen og Oslo som helhet. Venstre var opptatt å få skikkelig kvalitet på bygningen og hvilte også på et programforpliktet miljøhensyn. FrP sa at man omtrent kunne gjøre hva man ville og SV sa OK mot at man også tenkte på hva kommunen kunne ha behov for. Rødt(RV) sa greit på den betingelsen av kommunen skulle eie hele greia. KrF var for tildeling og tuftet sine vurderinger på verdiene som en stadion kan bringe til lokalbefolkningen. AP var for mot at man i samme slengen ordna en ny skøytebane dersom man skulle ende opp med å rive gamle Valle Hovin Stadion.

Slik vi oppfattet det var altså SAMTLIGE innstilte på at Vålerenga skal få en egen stadion, men det var flere veier til målet.

Start
Vi plukket tre svært viktige poeng i går. Nå er i mitt hode alle poeng like viktige, men gårsdagens hjemmeseier var ekstra hyggelige fordi vi klarer å ro i land en seier mot et antatt dårligere lag. Det har vært vanskelig for oss i noen av årets kamper. Vi spiller gjerne godt mot de gode og like dårlig mot dårlige lag.

Og i går var vi virkelig dårlig i perioder. Derfor var det ekstra takknemlig at vi holder unna for lompeskudd og scoringer på overtid.

Vi får også to debuter i en og samme kamp og det er ekstra hyggelig så lenge begge debutantene ser så «friske og opplagte » ut. Islendingen var en blåkopi av Gams Pedersen, men viste likefullt fin-fin takter i den blå drakta. Kjapp til bens og med flere initiativ i bakrommet til Start. Bojan fikk noen minutter på slutten og fikk rivd og slitt i motstanderene. Det så i bunn og grunn bra ut ut fra et ønske om forsterkning og ikke komplettering.

Austria Wien
Bortekamp først den 20. september og deretter hjemmekamp 4. oktober. «Vi er veldig fornøyd med trekningen. Av de fem lagene vi kunne møte var dette bortimot optimalt, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.»

Og vi er enige, men da må vi opp flere hakk fra gårsdagens nivå.

Vålerenga i dag
Sjekk partiprogrammene en gang til og finn ut hva du vil stemme

Legg igjen en kommentar