Dagboka tirsdag 7. august 2007

Tirsdag i uka. Og ikke så heftig i mediene. Er det slutt på ryktene? Neida, Aalbu var jo i Danmark og det kommer en serber på trening. For ikke å snakke om Robin Hood i Vålerenga. Spillerjakten – nå i Danmark Både Dagsavisen og Dagbladet kan fortelle at Aalbu (og Petter Myhre ifølge Dagbladet) var … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. august 2007»

Tirsdag i uka. Og ikke så heftig i mediene. Er det slutt på ryktene? Neida, Aalbu var jo i Danmark og det kommer en serber på trening. For ikke å snakke om Robin Hood i Vålerenga.

Spillerjakten – nå i Danmark
Både Dagsavisen og Dagbladet kan fortelle at Aalbu (og Petter Myhre ifølge Dagbladet) var i Danmark igår for å se på spillere. Dagbladet har regna seg fram til at siden bare en kamp i SASligaen ble spilt i går var det den våre menn besøkte, nemlig mellom Odense og FC Nordsjælland. Aalbu bekrefter ikke det, ei heller noe om hvilke spillere de så på. Ja, Sæternes spiller i Odense, men han kan det nok ikke være. Tror både Dagbladet og vi. Det fine er at Aalbu føler at han har handlerom:

– Klarer vi å skaffe til veie gode caser, har vi frihet til å handle, sier han til Dagbladet.

Mens han gjentar i Dagsavisen at man ser etter spisser og midtbanespillere.
Og når vi snakker om midtbanespillere: i følge skal den 27-årige serbiske midtbanespilleren Bojan Zajic testes av Vålerenga denne uka. Han er under kontrakt med Partizan Beograd, visstnok. Defensiv midtbanespiller og 10 mål på 49 kamper for Partizan, forteller TV2Nettavisen.

Umm? En defensiv midtbanespiller? Vi tar denne med kjølig ro ennå, det er vel ikke all verdens spillere som kommer til Norge for å testes dersom de er bra nok for selv en liga på Balkan? Og vi minnes ennå Milos Mirkovic. Sånt blir man naturlig skeptisk av.

Aabrekk tar jobben – kanskje
Når det gjelder trenere sklir det sakte i retning av at Aabrekk tar jobben ut denne sesongen – men ikke lenger.

– Det er mest sannsynlig, ja, og det er en løsning jeg er svært komfortabel med, sier leder av Samarbeidsutvalget, Raymond Johansen til Aftenposten.

Hvilket da er blitt til ”Aabrekk fortsetter ut sesongen” i overskriften, en overskrift som flere andre medier har kopiert fra Aftenposten. Vi noterer oss at Johansen sier «mest sannsynlig», ikke helt sikkert. Selv om vi vel tror at det går mot den planen vi og, ja. En plan som virker smart akkurat nå.

Dagbladet er forøvrig artige på sin måte i trenersaken. Deres ”kilder” sier at ”spekulasjonene” om ny trener til Vålerenga denne uka er ”svært ville”. Litt pen måte å si det på? Kanskje litt kollegiale mot VG?

Mens Dagboka heller vil si:
Det ser ut som VG har bæsja relativt mye og bløtt på leggen. Og Dagbladet er for snille til å si det.

Robin Hood ny trener i Vålerenga
VG melder at Robin Hood blir ny trener i Vålerenga. Nei, forresten: han får sparken i Vålerenga, ifølge sikre kilder. For Vålerenga har avgitt så mange poeng til de svakere lagene, mens man slår de sterke som LSK, RBK og Brann. Og da kan ikke Robin sitte i jobben sin, vettu.
VG har tydeligvis ikke fått snakket med sladrehanken i Vålerenga i går. Dermed snakket de heller med Kjetil Wæhler som konstaterer korrekt nok at spillerne har tatt for lett på noen av sine oppgaver. Og dermed gitt bort poeng. Og dermed har ikke VG andre alternativer i dag enn å bruke en side (til) på svada.

Uavgjort for rekruttene
Vålerenga 2 spilte 1-1 mot Averøykameratene i går. Roberts goalla, mens keeper Frode Larsen var bestemann, melder klubbens sider. Les mer om kampen der.

Vålerenga i dag
Les boken om mennene fra Sherwoodskogen. Alternativt: se filmen om du er en av de enklere. Og om du tar budskapet slipper du kanskje at Vålerenga ryker en dong på Godset til helgen?

Legg igjen en kommentar