Dagboka onsdag 11. juli 2007

Joda, vi har penger, men vi vil ikke si hvor mye allikevel. Og Nielsen er mindre aktuell for oss, mens Wæhler er mindre aktuell for RBK. Det er ryktetider. Et glimt av håp tåkelegges? I går meldte Dagsavisen at leder av elitestyret, Per Espen Musæus, tallfestet Vålerengas spisskjøpskapital til rundt 10-15 mill. I dag tilbakevises … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. juli 2007»

Joda, vi har penger, men vi vil ikke si hvor mye allikevel. Og Nielsen er mindre aktuell for oss, mens Wæhler er mindre aktuell for RBK. Det er ryktetider.

Et glimt av håp tåkelegges?
I går meldte Dagsavisen at leder av elitestyret, Per Espen Musæus, tallfestet Vålerengas spisskjøpskapital til rundt 10-15 mill. I dag tilbakevises dette av samme mann på klubbens sider. En slags full retrett med åpen bakdør, (må du tenke sånn hele tiden?):

– Vi har ikke femten millioner. Det har ikke skjedd noe nytt de siste dagene. Men vi har, og har alltid hatt investorer som er villige til å bidra om de rette spillerne dukker opp, sier Musa til www.vif-fotball.no

Han mener med dette at det ikke finnes noen fastlagt ramme som man jobber ut fra. Men at investorene vil vurdere ut fra forelagte caser og forslag. Og Per Espen gjør det klart at han ikke ville spekulere i noe beløp og at det var Dagsavisens egne antagelser som ga summene.
Det var jo litt som vi sa det i går: er det så lurt å gå ut med summer? Så er man altså ute i dag og tåkelegger den. Uansett om Musa sa noe han sier han ikke sa eller Dagsavisen trakk sine egne konkusjoner fikk vel klubben litt hetta da tallene var ute sånn. Hadde vi vært the Negotiator aka Aalbu hadde vi nok revet oss i håret over at tall ble brukt. Og vi aner at det er derfor dette utspillet kommer nå.

Forøvrig rart at klubbens sider går ut med dette, men ikke ut med ”rydding” i ryktene som oppsto etter Aalbus besøk i Trondheim. Skulle trodd det kvalifiserte også.

Overganger og stillhet
De andre klubbene kjøper og selger så det ryker etter. Mens Vålerenga er temmelig stille om hva som skjer. Og det er faktisk helt greit for meg. Vålerenga er best på overganger når man ikke hører noe i forkant.

Ellers henger ting sammen i rykteland, og det er jo så fint, for da kan man spekulere i så mye. Først og fremst var jo det mest ”konkrete” ryktene om David Nielsen til Vålerenga. ”Jeg har ikke vært i dialog med Vålerenga. Det er bare tull” sier da Nielsen til TV2 ift at Årst kommer til Start, og at han da skulle vært mer fristet av å dra fra sørlandsklubben. Og siden Brann har solgt Sæternes til Odense er det Nielsen ifølge VG nå aktuell for fiskerbygda. Og enda mindre aktuell for oss.

På andre enden av banen er det verdt å nevne at Varden forteller om nye samtaler mellom RBK og Odd om Pelle Nilsson. Hvilket kan bety at Wæhler blir i fred for befølelse fra trønderpakket?

Sånn står det nå. Mitt intime og kjærlige råd til deg som er utålmodig er å kneble deg selv mens du venter på godt Vålerenga-nytt fra overgangsfronten. Vålerenga er kanskje ikke best uten ball heller, men de er ganske bra på overganger uten rykter. Håper vi fortsatt.

Sjappa om billetter

– Billetter til cupkampen mot Nybergsund: info kommer i slutten av neste
uke, når NFF og resten av gjengen har vært på befaring.

– De 297 billettene vi får på langsiden i Stabæk blir lagt ut for salg mandag 16. juli kl 10:00 (kun for sesongkort innehavere)

– Billetter til Strømsgodset – VIF blir lagt ut for salg tirsdag 24. juli kl 10:00 sesongkortinnehavere har forkjøpsrett til og med 31 juli.

– Billetter til hjemmekampen mot Tallin vil bli lagt ut for salg den 24 juli, priser etc kommer 16 juli.

Vålerenga i dag
Ingen rykter er gode rykter.

Legg igjen en kommentar