Dagboka tirsdag 3. juli 2007

Enkelte småting i dagboka i dag som kan være interessante…litt sånn som a-laget altså. Karl-Petter Løken tror Stabæk sprekker. Samtidig tror han at det bare kan gå en vei for Vålerenga. Løken er NRKs fotballekspert sier i et intervju på NRK.no at «- Vålerenga kommer ikke til å ende så langt ned som der de … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. juli 2007»

Enkelte småting i dagboka i dag som kan være interessante…litt sånn som a-laget altså.

Karl-Petter Løken tror Stabæk sprekker. Samtidig tror han at det bare kan gå en vei for Vålerenga. Løken er NRKs fotballekspert sier i et intervju på NRK.no at «- Vålerenga kommer ikke til å ende så langt ned som der de ligger nå, de har et alt for bra lag til det. Men de må få på plass noen som kan skåre mål. Jeg trodde Daniel Fredheim Holm kunne bli toppskårer, men han har bare skåra ett mål, og det er selvfølgelig alt for dårlig til å være med i toppen».

Og det er jo hyggelig. Med den målsettingen vi selv hadde så er det selvfølgelig langt under pari det som presteres på banen om dagen. Vi er uomvistelig med i bunnstriden og vi må ha dobbelt så mange poeng som vi har nå om vi skal begynne å nærme oss en plass hvor vi kan snakke om å sikre videre Tippeligaspill.

Egentlig ganske sykt med tanke på hva vi har oppnådd de siste årene. Hva har gått galt?

Storbæk x 2
Jarl André møter tremenningen sin i kampen mot Nybergsund i NM. Og tremenningen Håvard er klar; «- Je ska sjå’n rett inn i øga, og da skjelv’n nuk i buksen, humrer Håvard. Deretter lover han en tunell, og et langskudd i krysset».

Jarl André er på sin side nøktern og sier til Østlendingen at det ikke blir noen lett match. Vi må ha full konsentrasjon for å slå Sundet,

Kampen sendes for øvrig direkte på TV2 Sport den 26. juli. Men vi anbefaler selvfølglig alle til å ta turen til Nybergsund. Da kan du få se buret hvor «elgeberget» hører hjemme og ta inn over deg det faktum at navn på alt mulig annet i flere mils omkrets også slutter på -berget…

Enga-Banemann for Sandefjord
Vi fant en liten notis i Sandfjord Blad om at mannen som er ansvarlig for gressmatta på nye Komplett.no Arena er Klansmann. Johnny Eftang sørger for at det blir grønt gress for Sandefjord når dem spiller sine hjemmekamper. Også drar han på Vålerengakamper når han ikke klipper gresstuster.

Vålerenga i dag
Sliter fortsatt med fotballdepresjoner.

Legg igjen en kommentar