Dagboka mandag 2.juli 2007

Dagboka gjør som a-laget. Vi mangler liksom en skikkeli avslu… Vel, det går dritt om dagen. Vi kunne raljert videre om hvor ineffektive a-laget er, at Petter burde gå, at det ikke satses nok på underholdende fotball og så videre… Og det er det vi skal gjøre. Hvertfall litt. For det er betegnende at det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2.juli 2007»

Dagboka gjør som a-laget. Vi mangler liksom en skikkeli avslu…

Vel, det går dritt om dagen. Vi kunne raljert videre om hvor ineffektive a-laget er, at Petter burde gå, at det ikke satses nok på underholdende fotball og så videre…

Og det er det vi skal gjøre. Hvertfall litt. For det er betegnende at det er ledelsen i klubben som avlyser ferien og ikke spillerne. Selvfølgelig er det ledelsens ansvar at det blir lagt til rette for de sportslige resultatene, men jeg har til dags dato ikke sett noen bli verdensmestere på ski ved bare å ha folk i smørebua.

Så det bør gå opp et lys for enhver som kler på seg den blå drakta. Det bør stå tindrende klart at det forplikter hvis man har krevd hundretusener i lønn og ikke presterer. En normal arbeidstager hadde fått sparken om man ikke hadde gjort sitt beste og begått de samme feilene hver dag man kom på arbeidet.

…også kan vi skylde på motstanderne…
…også kan vi skylde på dommeren…
…også kan vi skylde på dagsformen…
…også kan vi skylde på spilleunderlaget…
…også kan vi skylde på for lite spilletid…
…også kan vi skylde på administrasjonen…
…også kan vi skylde på varmen…
…også kan vi skylde på kulden…
…også kan vi skylde på lønnsnivået…
…også kan vi skylde på hemorroidene…

Men det handler i bunn og grunn om du yter ditt beste. Og dersom ditt beste ikke er godt nok så ta et steg til siden så neste mann kan gjøre det. Spør deg selv om det er noe vits at du spiller hvis du likevel ikke har tenkt å yte maksimalt.

Også må det jo være noen som møter seg selv i døra nå som vi presterer langt under det Rekdal oppnådde. Var det ikke masse kritiske røster som skrek om Rekdals avgang på grunn av manglende resultater? Nuvel…det var kanskje personlige årsaker.

Og skyld for pokker ikke på presset! Man kunne gjort dette vesentlig enklere for seg selv ved å vinne noen flere kamper. Det må være lov å servere noen mishagsytringer så lenge man opplever at det går ad undas med favorittklubben sin. Det er utrolig frustrerende å stå å se på at noen mishandler noen man elsker. Det gjør direkte vondt.

Avslutningsvis håper jeg ikke noen i klubben kommer med patetiske opprop om at nå må vi stå sammen og støtte hverandre. Det synes ikke som om spillerne støtter de som står på tribunen. Da blir det vanskeligere og vanskeligere å gi støtte tilbake. Jeg tro ikke det bare var ferieavviklingen som gjorde at publikumstallet bikket under 10.000 i kampen mot VIking. Det har også litt å gjøre med hva man opplever når man går på kampene. Du finner støtte og engasjement uansett i den gjengse klansmann, men vi blir bedre og bedre på å skjule det. Av stadig flere årsaker.

Vi ber om en eneste ting. Vinn noen kamper.

Skikkeli avslu…
Flora Tallin i e-cupen.
Nybergsund i NM.
Noen overgangsrykter

Legg igjen en kommentar