Dagboka onsdag 4. juli 2007

Fotballferie og agurktid. En botanisk dagbok blomstrer denne regntunge formiddagen. Aller først; Den vidunderlige tulipanen av en Sjappesjef har lagt stemmen sin i et sexy og mørkt toneleie og informerer om at man har et 140 seters fly booket for anledningen. Prisen er 2600.- kroner for fly og overnatting på et to-stjernes hotell og transport … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. juli 2007»

Fotballferie og agurktid. En botanisk dagbok blomstrer denne regntunge formiddagen.

Aller først;
Den vidunderlige tulipanen av en Sjappesjef har lagt stemmen sin i et sexy og mørkt toneleie og informerer om at man har et 140 seters fly booket for anledningen. Prisen er 2600.- kroner for fly og overnatting på et to-stjernes hotell og transport i Tallin. Om du er skikkelig kæksete kan du pumpe opp prisen med ytterligere 200.- kroner og legge til en stjerne på hotellet.

VPN anbefaler alle å dra på slike turer. Det er her man virkelig kjenner essensen i det å være supporter. Ta med et par kompiser og gjør det til årets guttetur. Ta med en god venn og dra på gallerier og museum før kampen og gjør det til en kunsthistorisk begivenhet. Sjekk ut botanisk have. Dra på McDonalds og kryss av for nok en BigMac spist på McD et sted i utlandet. Og det blir alltid noen gode jugehistorier!

Ut på tur og aldri sur!

Følg med her og på klanen.no for mer informasjon.

Fowler til Enga
Jepp, agurktid. Robbie Fowler er plutselig blitt samtaleemne etter at noen nettsteder har spurt Aalbu om Fowler kunne være aktuell å hente inn som den notoriske målscoreren vi savner.

Det går jo ikke an å svare nei på et sånt spørsmål så vi er som vanlig forundret over at noen gidder å lage en sak om det.

Litt statistikk
Vi har hentet inn litt statistikk fra VPN og presenterer de harde fakta sånn at du skjønner at du ikke «går aleine i Vål’enga»;

Trafikk målt i perioden 1. april 2006 til 1. juli 2007.

Antall sideoppslag: 5 575 010
Antall besøk: 2 503 276
Antall unike brukere: 336 001

Direkte oppslag på vpn.no: 1 949 858 (77.53%)
Via andre sider(referrals): 428 385 (17.11%)

Benytter Internet Explorer: 80%
Benytter Firefox: 12%
Benytter Opera: 3%
Benytter Safari: 2%
Andre: Regn ut selv. 🙂

2 473 740 lesere i Europa. 15 571 i Amerika, 9 108 i Asia.

Gjennomsnittlig tid på brukt på hvert besøk på VPN: ca 3 minutter.
Forsiden, spillerstallen, dagboka og terminlista er mest besøkt.

Og med all den nyervervede kunnskapen tipper jeg dagen blir litt enklere å komme gjennom for oss alle.

Vålerenga i dag
Vi nyter vel en feriepils på Bohemen? Og lukter lenge på en blomst…

Legg igjen en kommentar