Dagboka torsdag 5. juli 2007

Ojojoj… Vi er midt i en diskusjon om treneren vår gjør tilstrekkelig av det en trener skal gjøre. Vi spør på forsiden av VPN om det er på tide å diskutere hvorvidt Petter Myhre bør vurdere sin stilling. Og som ikke det var nok så kommer det en reportasje på NRK om at man jobber … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. juli 2007»

Ojojoj…

Vi er midt i en diskusjon om treneren vår gjør tilstrekkelig av det en trener skal gjøre. Vi spør på forsiden av VPN om det er på tide å diskutere hvorvidt Petter Myhre bør vurdere sin stilling. Og som ikke det var nok så kommer det en reportasje på NRK om at man jobber med en byttehandel med RBK mellom Wæhler og Kone. Jeg fikk baconcrisp-en i halsen og dama holdt på å bite av meg sentrale deler av underlivet…samtidig.

Er det virkelig noen som vurderer laget vårt sterkt nok til å kvitte oss med en av de viktigste spillerne i det eneste leddet som fungerer optimalt på Vålerenga om dagen? Er vi så desperate at vi er villige til å bytte en landslagsspiller mot en som ikke får spilletid på et middelmådig RBK?

Vålerenga slipper inn lite mål og scorer enda mindre. En bedre kombinasjon er å slippe inn lite mål og score skikkelig mange. Første delen av den brøken er på plass. La oss løse den siste delen uten å kødde til den første. Samtlige andre Tippeligalag får frem en og annen offensiv spiller som utmerker seg utover det normale. Med unntak av Vålerenga! Wæhler er kongen av alle verdens bakre firere. Kone er sikkert hyggelig, men er milevis fra det samme nivået på sin spissplass.

Det er rimeligvis en viss grad av spekulasjon i disse reportasjene, men Aalbu bør være kjapp på labben med å dementere/bekrefte ellers får de distriktspsykiatriske avdelingene rundt omkring i denne byen mye å gjøre. Vi fant et slags dementi på fotballmagasinet.no, men ikke på vifs egne sider.

Si gjerne noe om Robbie Fowler-saken også når man først er ute og dementerer.
Si gjerne noe om Daniel Braathen-saken også når man først er ute og dementerer.

Og til Petters innsats…vel, la oss for hans skyld håpe at sommerferien gjør godt for ham og spillerne.

Rønsen m. fl. legger sten til byrden
«Klanen er ikke lenger norges beste supportere. Brann-supporterne hjemme er betydelig bedre enn Klanen på Ullevaal.» Det hevder Rønsen på Dagsavisens nettsider. Han får «støtte» fra Gjermund Nordtug, talsmann for klanen, som hevder at motgang og selvironi skapte Klanen.

Og Kjell Henning Thon, også talsmann for Klanen, revner på klanens sider over manglende engasjement, spesielt mot Viking. Paradokset er at han skryter av innsatsen på tribunen mot LSK. Dette er ikke mer rakettforskning for meg enn at stor innsats på banen sporer til stor innsats på tribunen. Den regelen gjelder i mindre grad andre veien og effekten er mindre. Jeg har hørt spillere klage på at man synger «Kom igjen, Enga!» fordi de selv synes de gjør en god innsats…

Jeg er av den oppfatning at vi skal fokusere på det som er bra og foredle det. Vi skal skryte av folk når de gjør en god jobb og komme med konstruktiv kritikk når det er noe som kan gjøres bedre. Men når omtrent alt er dårlig så er det helt andre knep og triks som gjelder. Da må man ta tyren ved hornene og fordrive vondt med vondt, drepe det ved fødselen, røske det opp med roten og hva alle disse bevingede ordene forteller oss å gjøre.

Og til Klanens innsats…vel, la oss for vår egen skyld håpe at sommerferien gjør oss godt.

Oppsummert
Det er faen danse meg ikke lett å være positiv og ENGAsjert Vålerengasupporter om dagen!

Legg igjen en kommentar