Dagboka fredag 22. juni 2007

Det er fredag, og det er kamp igjen. Allerede i morgen, faktisk. En noe kort dagbok slippes nå, den blir muligens supplert litt senere på dagen etter jobbhelvetet har fått sitt…. ….sånn, da rakk vi å viderebringe billettinformasjon om cupkampen mot Mo og et nytt rykte om Daniel Braaten. Kamp (igjen!) Kampene kommer tett som … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. juni 2007»

Det er fredag, og det er kamp igjen. Allerede i morgen, faktisk. En noe kort dagbok slippes nå, den blir muligens supplert litt senere på dagen etter jobbhelvetet har fått sitt….

….sånn, da rakk vi å viderebringe billettinformasjon om cupkampen mot Mo og et nytt rykte om Daniel Braaten.

Kamp (igjen!)

Kampene kommer tett som hagl og Vålerenga skal ut i kamp for 3. gang på en uke. Etter «derby»kamp mot borte mot Lillestrøm og derbykamp «hjemme» mot Lyn kan bortekampen i Ålesund synes som en enklere oppgave. Tvert om! Greit at Vålerenga har tatt 4 poeng mot lag som på forhånd forventes å være minst likeverdige motstandere – det kunne til og argumenteres på et er er bedre enn forventet. Men det er og forblir denne skribentens mening at det er i kampene mot antatt svakere motstand et seriemesterskap, medalje, eller en anstendig plass på tabellen bygges og trygges. Slik sett sto kampen mot Odd til stryk. Og slikt sett er kampen mot Aalesund den jeg gruer mest for av de tre kampene som blir spilt denne uken.

Vel, det er kanskje ingen grunn til å surmule på forhånd selv om nettopp det er veldig fristende. Det er tross alt fredag, samtidig som både Rosenborg og Lillestrøm ga fra seg poeng og Vålerenga flyttet en plass opp på tabellen som resultat av Starts tap mot Odd.

Som antydet i vår yppperlige kampforhåndstale er det visse begrensninger i laget Petter Myhre kan ta ut denne gangen: Daniel Fredheim Holm må sone for tre gule kort, mens Ronny Johnsen og Freddy dos Santos er tvilsomme i og med småskader. Og Jørgen Jalland trenger kanskje en hvil, mens Kristian Brix burde øve på å utvide finterepertoaret? Et foreslått lag finner man nederst i forhåndsomtalen.

Daniel Braaten

Det er tydelig for enhver at Daniel Braaten overhodet ikke passer inn i Rosenborg tvangstrøya, selv ikke når denne går opp i sømmene. Men de som måtte tro at veien til Vålerenga er ubesbæret (uten at jeg egentlig tror det finnes noe slikt menneske) tar sørgelig feil. Det blir tydelgigvis konkurranse om gutten.

– Det er fire klubber i den engelske eliteserien som følger Daniel med stor interesse. Disse klubbene er kjent med hans kontraktsituasjon i Rosenborg, sier hans agent Stig Lillejord ett eller annet sted i VG.

For ordens skyld opplyser vi at Braatens kontrakt med RBK utgår etter denne sesongen, skal RBK ha penger for ham må han bort fra Lerkendal i sommer.

Billettinfo Mo

Vår gode venn i Sjappa har tatt kontakt og opplyser om at billetter til 3.-runde kampen mot Mo er lagt ut for salg i de vanlige kanaler, dvs Sjappa, www.billettluka.no, Narvesen og billett-telt 90 minutter før kampstart.

Det er kun Cola og Hafslund nedre som er åpen til denne kampen.

Cola Voksen kr 100,- Barn kr 50,-
Hafslund nedre kr 150,- og Barn kr 50,-

Legg igjen en kommentar