– Jeg syns det er utrolig synd at folk ikke kan holde kjeft

Det er mye å snakke om i Vålerenga om dagen. VPN snakket med Jan Erik Aalbu sent en søndagskveld. Om Wæhler, Hagen, kritikken fra Rekdal mot Musa, lekkasjer og kritikken mot Aalbu selv fra Klanens talsmann. Disse ryktene om Erik Hagens retur til Vålerenga. Er det noe som helst slags hold i dem? – Vel, … Fortsett å lese «– Jeg syns det er utrolig synd at folk ikke kan holde kjeft»

Det er mye å snakke om i Vålerenga om dagen. VPN snakket med Jan Erik Aalbu sent en søndagskveld. Om Wæhler, Hagen, kritikken fra Rekdal mot Musa, lekkasjer og kritikken mot Aalbu selv fra Klanens talsmann.

Disse ryktene om Erik Hagens retur til Vålerenga. Er det noe som helst slags hold i dem?

– Vel, dersom Kjetil Wæhler skal ut må vi ha en fullgod erstatter. Og da ville det være helt aktuelt med Erik Hagen. Vi har og snakket med agenten hans. La det være klart: vi ønsker ikke at Wæhler skal gå fra Vålerenga, men her er det mange hensyn å ta. Og om han dro ville Erik Hagen være naturlig å tenke på. Når det gjelder Wæhler fikk vi et bud fra RBK som vi avslo. Men vi forventer et nytt utspill derfra. Og uansett hva som skjer er målet vårt å forsterke laget.

Noe å melde om brasilianske spiss og ny hovedtrener?

– Jeg liker ikke å si ”ingen kommentar”, men når det gjelder disse to tingene sier vi til mediene per nå at vi ikke har noen kommentar. Da må vi nok også si det samme til dere, dessverre. Men på mer generelt grunnlag kan jeg si at vi følger veldig nøye med på mange spillere nå. Det reises mye og vi bruker mye tid på dette.

Har du noen kommentarer til kritikken fra Rekdal mot Per Espen Musæus?
– Jeg kjenner ikke til uenigheten, så saken kan jeg ikke si noe om. Det jeg kan si er at jeg stortrives med å jobbe med Espen. Det er han jeg svarer til i elitestyret. Han tør å si fra og gjør en god jobb. På generelt grunnlag er det jo slik at det aldri er noen som gjør bare gode ting og aldri noen som bare gjør dårlige ting.

Du har jo fått kritikk fra Klanens talsmann i Dagbladet ift arbeidet i overgangsvinduet. Hva syns du om det?

– Det var flåsete sagt av han, syns jeg. Han har overhode ikke noen anelse om hva jeg gjør i denne ferien. Det er helt utrolig at han kan si noe sånt.

Nær sagt som vanlig virker det som at noen i klubben lekker info, (sann eller usann) til mediene. Hva syns du om sånne lekkasjer?

– Jeg syns det er utrolig synd at folk ikke kan holde kjeft. Det lekker både i Vålerenga og i andre klubber, og det gjør ikke jobben enklere. Jeg har lært veldig mye fra Arne Scheie, men en av de viktigste tingene er at når mer enn to personer vet noe så vet hele verden det snart. De som lekker gjør det nok ikke for å skade Vålerenga bevisst, de syns nok bare det er moro å snakke med folk.

Og videre da?

– Dan Thomassen er klar og debuterer mandag. Ellers jobber vi videre. Vi ønsker ikke forhaste oss og vi vil gjøre ting riktig. Vålerenga har hatt noen investeringer som ikke var bra, vi ønsker å å unngå sånne. Vi har jo tid ennå, vinduet stenger i slutten av august. Sportslig sett startet vi høsten med å vinne borte i UEFA-cupkvaliken, og det er faktisk en prestasjon det. Så er serien er i gang mandag og nå skal vi snu det. Jeg håper inderlig supporterne støtter klubben, de trengs aller mest i motgang. Det er ikke lett når frustrasjonen brer seg og man blir utålmodig, men sånt kan ødelegge for en prestasjonsgruppe. Hvis vi står sammen nå vil det snu og da blir det mer moro for alle i bakkant.

Legg igjen en kommentar