Mjøndalen – Vålerenga 2-3

Om du har lyst kan du lese VPNs referat fra Mjøndalen her. Har du lyst? Mjøndalen – Vålerenga 2-3 (2-2) Cupens 2. runde, 13.juni 2007 på Nedre Eiker Stadion, 2.114 tilskuere KAMPFAKTA: http://www.vif-fotball.no/article1114488.ece KAMPINNTRYKK: Oslos Stolthet skulle igjen ut på landveien, av veldebatterte grunner setter Nasse Nøff opp de første rundene, slik at stormakta fra … Fortsett å lese «Mjøndalen – Vålerenga 2-3»

Om du har lyst kan du lese VPNs referat fra Mjøndalen her. Har du lyst?

Mjøndalen – Vålerenga 2-3 (2-2)
Cupens 2. runde, 13.juni 2007 på Nedre Eiker Stadion, 2.114 tilskuere

KAMPFAKTA: http://www.vif-fotball.no/article1114488.ece

KAMPINNTRYKK:

Oslos Stolthet skulle igjen ut på landveien, av veldebatterte grunner setter Nasse Nøff opp de første rundene, slik at stormakta fra byen kan subsidiere små drittklubber som Toten, Kil / Hemne, Mjøndalen og Bærum.

Vi skulle ihvertfall nedover til dette de kaller Nedre Eiker Stadion, noe så frekt. De hadde faktisk høytalersystem, cheerleadere og tavle med resultat og tid. Ikke verst for en andredivisjonsklubb. Supporterne dems imponerte meg faktisk også.

Av en eller annen grunn har ikke Vålerenga tenkt til å høre på oss i år. Vi fikk igjennom at Grindheim skulle være kaptein, utover det har de gjort stikk motsatt. Vals over Mjøndalen tidlig sa vi, de leda 2-0 før det var spilt 10 minutter. Ta oppgaven med alvor, det er ikke så stor forskjell på andredivisjon og tippeligaen som man kan tro. Det hørte de ikke på.

Vålerenga reduserte ved Daniel Fredheim Holm (på straffe!), før Freddy dos Santos utlignet på en aldri så liten perle. Det er fint at du fortsatt kan Freddy, men det hadde jammen ikke gjort noe om du hadde vist oss det ”litt” før i sesongen. Setter du et par sånne i hver kamp, slår like gode innlegg og jobber så bra som i går er du tilgitt. Banens beste var likevel krigeren Thomas Holm, som med sitt tekniske reportoar tidvis lekte med midtbanen til Mjøndalen, så var det litt divisjonsforskjell likevel da…

Det som bekymrer meg litt er at våre landslagspillere faktisk starta alle sammen. Kjetil Whæler hadde et par stygge misser, godt hjulpet av en litt rusten Jørgen Horn. Grindheim bar tydelig preg av å være sliten, jeg spør meg hvor lurt det er å gi han enda en full kamp nå. Han skal faktisk ut i krigen på søndag, onsdag, lørdag og søndagen etter det igjen. Storbæk syns jeg var altfor veik, må kunne gå inn på de spillerne der. Du skal eie dem totalt, du spiller på landslaget, gutten min.

Apropos Jørgen Horn. Du stiller da ikke opp til match som midtstopper uten leggskinn. Det var en av nybegynnerfeila dine, du er ung, lovende og vi veit du blir en konge bak der, men du må bruke det utstyret du skal. Man kan faktisk få straff for å ikke stille med leggskinn..

Alt i alt kan vi si det sånn at denne kampen var en manifestasjon på de problemene vi har. Vi legger oss på motstanderens nivå uansett i Vålerenga. Enten det er mot Rosenborg, Mjøndalen eller Odd Grenland. UEFA-cup, kyss meg, der får vi kjepp i rompa så det kommer til å lukte svidd.

Det positive er tross alt at vi vant kampen. Jan Derek Sørensen viste litt av gamle goalgettertakter og satte en ball enkelt i nettet tidlig i andre omgang.

Videre meldes det om at VIF Support har fått ordentlig fart på hjula, da de knuste en sliten gammel Opel på racet Mjøndalen – Oslo. Klanen møtte opp med forholdsvis greit mannskap, og det var antydninger til stemning på tribunen. Man kjørte også moderne bluss, som er usynlige for Norges Bøte og Sanksjonsforbund.

Legg igjen en kommentar