Dagboka torsdag 14. juni 2007

Hei hvor det går. Vålerenga er klare for neste runde i cupen, og det er Dagboka også. Mjøndalen – Vålerenga Vålerenga kjørte fra start til slutt totalt over lokal-laget med de brune skjortene. Selv om vertene klora seg til en to-målsledelse i løpet av kampens første 10 minutter var det bare et lag på banen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. juni 2007»

Hei hvor det går. Vålerenga er klare for neste runde i cupen, og det er Dagboka også.

Mjøndalen – Vålerenga
Vålerenga kjørte fra start til slutt totalt over lokal-laget med de brune skjortene. Selv om vertene klora seg til en to-målsledelse i løpet av kampens første 10 minutter var det bare et lag på banen og det heter Vålerenga. Våre 11 mann hadde steinkontroll fra første minutt og klasseforskjellen mellom de (lyse!)blå og de brune var som kolonist og slave og på 1700-tallet. Med slik innsats og kvalitet er det ikke tvil om at Vålerenga vil spille cupfinale.

Not.

Vi siterer en av våre som var der og ordlegger seg (riktignok en smule uhøvla) sånn:
”Vålerenga suger virkelig. Dette her kommer til å gå totalt i dass hvis ikke noe gjøres umiddelbart. Så innsatsløst, viljeløst og famlende har jeg ikke sett noe Vålerengalag siden den spede barndommen.”

Og det sier alt når Aalbu klorer seg fast til dette utsagnet på de offisielle sidene: ”Gutta skal ha all ære for at de snudde denne matchen.”

Skjønner godt at han sier det, han kan jo ikke bare slakte innsatsen, men prøve å bygge opp noe selvtillit i laget også.
Vel, vi er videre iallefall. Og det er det viktigste, ikke stilen.

Nye spillere og sånn
”Alle” lurer på det. Dagbladet skriver om jakt på Bosmanspillere osv. Aalbu selv sier i alle medier (og på klubbens sider) det samme som han har sagt hele tiden: akkurat nå er det ikke satt av penger til spillerkjøp, men man ser hele tiden, og man spør ledelsen om penger om man finner noe. Og at det først og fremst handler om de spillerne som er her nå.

Eventuelle nye spillere er en bonus i mine øyne. Jeg tror ikke på noen frelser, egentlig. Nå er det Petter Myhre og dagens tropp som har et ansvar med å vise at de kan mer. Aalbu har rett.

Bluss og bot
VPN har informatører overalt, akkurat som et hvilket som helst ondskapens imperium. En av dem forteller at Stabæks supportere også fyra opp bluss under sin kamp mot Åssiden. Men oss bekjent har de ikke fått noen bøter. Vi får sjekke med vår informatør i gangene til NFF.

Vinnere
Vålerenga har vært hos Brumunddal i Interkretsserien. Og vant med 3-1. Djupesland, Shala og el-Hafedi scora måla da årets yngste tropp beseiret hjemmelaget, melder de offisielle sidene. Dagboka er veldig glad for sånn trøst og sånne resultater.

Sykkel i salg
Det er den berømte Vålerenga-sykkelen. Kun 50 stk, til 2600,- kroner stykket. Og endelig har vi et bilde av hvordan skuta ser ut. Sjekk den ut HER

Selv om klansfolk historisk sett er fete, late og i dårlig form burde det være 50 som kjenner suget. Dessuten er det en cruiser, og det er jo fett.

Vålerenga i dag
Knallhard trening håper jeg. Det er ikke så varmt engang.

Legg igjen en kommentar