Dagboka tirsdag 12. juni 2007

Noen koser seg når de går på en smell. Bokstavlig talt. Du blir ikke blidere av å lese Dagboka i dag – så er du iallefall advart. Grill, bad og mørke skyer Aftenposten forteller om et Vålerenga-lag som døyvet smerten med grilling og bading på Sognsvann. Og Petter Myhre sier han ikke bryr seg så … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. juni 2007»

Noen koser seg når de går på en smell. Bokstavlig talt. Du blir ikke blidere av å lese Dagboka i dag – så er du iallefall advart.

Grill, bad og mørke skyer
Aftenposten forteller om et Vålerenga-lag som døyvet smerten med grilling og bading på Sognsvann. Og Petter Myhre sier han ikke bryr seg så mye om hvem vi møter i serien framover: ”Det tenker vi ikke så mye på, alle kampene i serien er jevne. Hvem vi møter er ikke så vesentlig. Akkurat nå har vi mer enn nok med oss selv.”

Vel, da har jeg noen nyheter å komme med: For meg, og en hel del andre supportere har det ganske mye å si at vi møter LSK og Lyn.

Like mange poeng som mot Aalesund er i spill, og jeg har ikke store forventninger til Vålerenga etter Odd-kampen. Men kampene skal spilles og Vålerenga skal ikke drite seg ut mot dem, selv om man skulle tape. Etter Fredrikstad var jeg ikke så deppa, vi spilte fotball med intensitet og vilje. Men klarte ikke score. Etter Odd var jeg skuffa over at så mange spillere ikke klarte å gi mer. Å drite seg ut sånn – det trenger vi ikke.

Aalbu vil ikke fortelle hvem varsellampene blinker for, og sier klart at Myhre har tillit ennå. Ei heller er det nye spillere på vei. Men han gir en åpning på slutten av intervjuet med Aftenposten der han sier at han skal sjekke med klubbledelsen om midler til spillerkjøp kan bli et tema.

Spillerkjøp er alltid en slags løsning det ja. Men mesteparten av dagens stall var vel med da vi klarte medalje i fjor. Skulle tro man fortsatt kunne litt bedre enn det man viser nå.

Tap igjen
Vålerenga 2 tapte 3-0 borte mot Kristiansund i går. På tross av en del ballbesittelse kom vi ikke til mer enn to sjanser. Skal vi tro lokal-avisen Tidens Krav. Med andre ord enda svakere enn a-laget.

Ronny ute
Han fikk hjernerystelse mot Odd og må stå over cupkampen onsdag. Samt at han er usikker til seriekampen mot LSK. Melder klubbens sider.

”Vålerenga trenger ikke hodekrymper”
…hadde vi som overskrift et avsnitt i Dagboka for noen uker siden.
Kanskje de gjør det? Kanskje de trenger noen som kan fortelle dem at de ER flinke og kan vinne fotball-kamper. Litt som man forteller barn, lissom.

Forskjellen er kanskje noen hundretusener i lønn og æren ved å spille med Vålerengas logo på brystet. Men det teller kanskje ikke?

Artig Dagbok?
Nei, vi gidder ikke.

Vålerenga i dag
Dagboka anbefaler Tonna Brix sin nye skive. Vålerengasupportere som kom med ”Mange motstandere – ingen motstand” (en påstand som dessverre ikke stemmer helt per nå). Og nå har sluppet en finfin hiphop-plate. Våre spillere burde kanskje høre på ”Bare kom” og få seg litt attitude.

Legg igjen en kommentar