Dagboka onsdag 6. juni 2007

Vi starter onsdagen med litt kaffe, en belgisk vaffel og en buss som uten unntak kommer for sent, men alltid forutsigbar. Dagboka, baksmell og klumper i melka, men alltid Vålerenga! Mjøndalen, en bombe? Om vi skulle tro Kenneth Fredheim i Canal+ så er det store muligheter for at Mjøndalen pisser på oss i cupen å … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. juni 2007»

Vi starter onsdagen med litt kaffe, en belgisk vaffel og en buss som uten unntak kommer for sent, men alltid forutsigbar. Dagboka, baksmell og klumper i melka, men alltid Vålerenga!

Mjøndalen, en bombe?
Om vi skulle tro Kenneth Fredheim i Canal+ så er det store muligheter for at Mjøndalen pisser på oss i cupen å onsdag. Til Drammens Tidende sier han nemlig følgende;
«Mjøndalen tar i mot Vålerenga på Nedre Eiker stadion neste onsdag. – Her er det duket for en potensiell cupbombe, sier fotballkommentator i Canal +, Kenneth Fredheim.»

Jeg hadde lyst til å fortelle fyren et par pauli ord, men så kom jeg på at vi har spilt på Kadettangen…for ikke så lenge siden.

Vi drar til Mjøndalen og spiller så godt vi bare kan mot brunskjortene. Eller?

Men Odd først
Og oppildnet av deltagelse på landslaget så håper Odd-trener Gaute Larsen at disiplene hans skal gjøre om fisk til brød og gå på vin og sørge for at Skien/Prosgrunn henter hjem alle poengene fra Ullevål på søndag.

Vi har lyst til å vise han noe annet. Det var seks mann fra Odd-laget som har vært på landslagssamling. Vel, vi kan skilte med ti mann på landslagssamlinger og da skulle den statistikken telle i vår favør om ikke annet.

Sjappenytt
Vi prøvde som best vi kunne å stikke oss unna da vi så Sjappesjefen i byen her om dagen, men fyren er rask. Han zoomet oss inn på én kilometers avstand og var godt i gang med markedsføringen av nye produkter før han var kommet nær nok til ikke å behøve å skrike ut at;

Sjappa har fått nye produkter. To nye skjerf, et par nye utgaver av hettejakkene og så er de nye skoene omsider kommet. Mest spennende var kanskje Vålerenga-sykkelen. 50 stk i begrenset opplag og med et definitivt cruiser-utseende…

Så da var det formidlet. Vi føler oss naturligvis skitne og misbrukt..

Legg igjen en kommentar