Dagboka torsdag 7. juni 2007

Odd, gress og landslag. Men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Dagboka er klar. NFF har tatt til fornuften Norges Fotballforbund har bestemt seg for at landslagsarenaen og vår midlertidige hjemmebane skal ha naturgress. Det blir ikke aktuelt å legge kunstgress her før tidligst år 2010. Med alt pjattet om kunstgressbanenens fortreffelighet synes vi dette var … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. juni 2007»

Odd, gress og landslag. Men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Dagboka er klar.

NFF har tatt til fornuften
Norges Fotballforbund har bestemt seg for at landslagsarenaen og vår midlertidige hjemmebane skal ha naturgress. Det blir ikke aktuelt å legge kunstgress her før tidligst år 2010. Med alt pjattet om kunstgressbanenens fortreffelighet synes vi dette var en svært hyggelig nyhet. Innen 2010 har man sikkert funnet opp et annet type gress og vi har forlengst startet arbidet med vår egen stadion.

Inntil da kan vi altså kose oss med lukten av nyklippet gress og se banemannskapet gå og tråkke ned gresset enda noen år.

Odd
Vi har laget en egen egen pre-match omtale. Du finner den på forsiden eller linket fra nederst i denne dagboka.

Odd skal maltrakteres på Ullevål.
Odd skal lemlestes på Ullevål.
Odd skal kvestes på Ullevål.
Odd skal harpeseres på Ullevål.
Odd skal knuses på Ullevål.
Odd skal ydmykes på Ullevål.
Odd skal kjølhales på Ullevål.
Odd skal radbrekkes på Ullevål.
Odd skal skamferes på Ullevål.

Nei, ikke på ordentlig. Bare på liksom. Men de skal tape fotballkampen mot Vålerenga.

Landsen
Både Grindheim og Storbæk startet i gårsdagens kamp mot Ungarn på Ullevål. Norge vant som kjent 4-0. Storbæk gjorde som han gjorde i kampen mot Malta, spille en god kamp og slå lange oppspill. Grinheim gjorde en grei kamp og ble byttet ut halveis med kompisen sin, Doffen.

Vi gjør honnør for begge to og synes det er noen knakende gode fyrer.

Vålerenga i dag
Stikk ned i Sjappa. Prøv ut nye supportereffekter og gi Sjappesjefen en bamsekos

Legg igjen en kommentar