Dagboka tirsdag 5. juni 2007

Størrelsen betyr ingenting? Vel, dagboka er både kort og smal. Rune Lange er usikker foran kampen mot Odd. Betegnende nok, og med en god porsjon selvinnsikt, omtaler klubbens egne sider dette som et bunnoppgjør. Rune Lange er altså usikker foran bunnoppgjøret mot Odd. Årsaken er en stempling som ikke har gitt seg…hva nå det enn … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. juni 2007»

Størrelsen betyr ingenting? Vel, dagboka er både kort og smal.

Rune Lange er usikker foran kampen mot Odd. Betegnende nok, og med en god porsjon selvinnsikt, omtaler klubbens egne sider dette som et bunnoppgjør. Rune Lange er altså usikker foran bunnoppgjøret mot Odd. Årsaken er en stempling som ikke har gitt seg…hva nå det enn betyr. Har han fortsatt en motspiller på foten?

Og vi vet jo hvordan Odd pleier å opptre på Ullevål. Det er åtte mann i forsvar og sats på et heldig hjørnespark. Kampen kommer mest sannsynlig til å å bli dørgende kjedelig, men det er faktisk helt avgjørende at vi vinner. Vi er bekymringsfullt langt bak de klubbene som leder serien og med et uttalt mål om å være med å kjempe om medaljer så må opphentingen starte mot Odd.

Odd ligger nederst på tabellen med kun tre poeng. All den tid vi bare har åtte poeng selv så skal vi ikke forskuttere noe som helst. Likefullt kan vi bare kreve ett eneste utfall av denne kampen. Det er Vålerengaseier og tre sårt tiltrengte poeng.

VPN tipper 2-1. Mål av Berre og Fredheim Holm. Odd scorer på et heldig hjørnespark.

Treningskamp 15 juli
På vif.no finner vi også en opplysning om at vi spiller treningskamp mot Raufoss den 15. juli. Fotballferien starter 1. juli så for de av dere som ennå ikke har planlagt familieturen til Syden så bestillt fjorten dager fra 1. juli til 14.juli og sørg for å få en «hvit» dag før Raufosskampen.

Vålerenga i dag
Nei, i dag sliter vi med å finne noe fornuftig

Legg igjen en kommentar