Dagboka mandag 4. juni 2007

Dagboka mandag. Mandagsdagboka, altså. Mest landsen Ikke så mange rene Vålerengarelevante nyheter i dag. Mest stoff finner vi om landslagenes eskapader denne helgen. For både a-landslaget og U21 har vært i aksjon. Begge lagene vant sågar. Og begge lagene hadde Vålerengaspillere på banen. Storbæk, Wæhler, Grindheim og Daniel var alle i troppen for a-laget. Storbæk … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. juni 2007»

Dagboka mandag. Mandagsdagboka, altså.

Mest landsen
Ikke så mange rene Vålerengarelevante nyheter i dag. Mest stoff finner vi om landslagenes eskapader denne helgen. For både a-landslaget og U21 har vært i aksjon. Begge lagene vant sågar. Og begge lagene hadde Vålerengaspillere på banen. Storbæk, Wæhler, Grindheim og Daniel var alle i troppen for a-laget. Storbæk spilte hele kampen i motsetning til de andre som ikke slapp til. Jørgen Horn spilte hele kampen for U21 og gjorde god figur.

Og tar vi med at Glenn Roberts puttet tre mål på G19 på fredag så har det vært en svært god helg for spillerne på landslagene.

Intet nytt under kjolen
Og da snakker vi stadionsaken. Politikk og fotball i skjønn forening. Vi spiller uansett på Ullevål denne sesongen så vi lar fokuset ligge hos dem som finner overskudd til å engasjere seg. Så kan vi lene oss tilbake og slenge rundt oss med beskyldninger og formaninger om noe skulle ta lang tid eller virke uklart.

Den rollen….og en burgunderfarget velurmorgenkåpe kler meg.

Kosmiske krefter i sving?
Christian Grindheim bomma på straffe. Jeg skulle bare sjekke litt statistikk så jeg gikk inn på vif-fotball.no og valgte meg «Bom på straffe».

«Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.»

Jupp…unable to complete your request…jeg ber om at du setter straffa neste gang så jeg slipper å få en maskin til å svare at jeg ikke kan få etterkommet forespørselen min…

Kløpulver, alternativer
Det er mulig vi trenger noen straffesanksjoner på interne medlemmer av VPNs tekniske divisjon. Vi kom til å tenke på at kløpulver under genseren kunne være passende.
Nypefrø, glassull og blyantavskjær er gamle kjenninger…Andre alternativer der ute?

Vålerenga i dag
Vi begynner å se frem mot søndagen

Legg igjen en kommentar