Helgedagboka lørdag 2. juni 2007

Halve Enga er på landlagssamling. Dømmer vi ut fra avisene er det en storkamp i kveld, miniputten Norge møter myggen Malta. Stadionsaken dominerer Vålerengauka. VPN gir deg helgedagboka. Freddy+S andra= Sant I dag er dagen for å ta med unga opp til Valhall. Vålerengas boybandhunk Feddyboy møter Norges ungguttedrøm Sandra. Hvis du ikke er keen … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 2. juni 2007»

Halve Enga er på landlagssamling. Dømmer vi ut fra avisene er det en storkamp i kveld, miniputten Norge møter myggen Malta. Stadionsaken dominerer Vålerengauka. VPN gir deg helgedagboka.
Freddy+S

andra= Sant
I dag er dagen for å ta med unga opp til Valhall. Vålerengas boybandhunk Feddyboy møter Norges ungguttedrøm Sandra.
Hvis du ikke er keen på dårelokker og c-cup kan man friste med ungdomsturnering, fotballexpo og kulturmønstring.

Målkåt Roberts
Glenn Roberts holder drømmen om sluttspill i live for G19 landslaget. I går skåret Glenn tre mål og slo Island bortimot på egenhånd, på mandag venter Spania på Fredrikstads nye stadion. Vi er stolte av han og Fellah og ønsker lykke til.

Norge – Malta
Det mest spennende for min del er om vi får se alle fire fra Vålerenga på banen, om det skjer, skjer det samtidig? Vi kan faktisk «risikere» at Storbæk, Wæhler, Grindheim og Daniel, spiller med Carew, Panzer og Steffen Iversen. Det vil i tilfelle være syv av elleve spillere som har tatt medalje eller vunnet noe med Enga.

Stadionsaken
Denne uka signaliserte FRP at de går inn for å gi oss stadiontomt for en krone. Tidligere har SV og AP gått ut med det samme. Det eneste partiet som så langt har gått ut og sagt at de er mot Vålerengas ønsker i denne saken er Høyre. Vi tror Høyre vil tenke seg om og gjøre som de har gjort i andre kommuner de sitter med makt, nemlig å legge til rette for stadionutbygging gjennom gratis tomt. I høyrekommunen Bærum fikk Stabæk både tomt og millioner.

Stadionsaken og Klanen
I stadionsaken har det kommet kritikk og utmeldelse. Kritikken går på at Klanen har signalisert at de vil oppfordre medlemmene til å legge vekt på partienes standpunkt i stadionsaken. Jeg hadde skjønt kritikken dersom det ble hevda en sik oppfordring var unødvendig da alle som lever for Vålerenga vil legge vekt på hva som tjener klubben i alle sammenhenger. Det jeg stusser over er at kritikerne vil beskytte alle andre enn de som kommer med kritikken. Kritikere har nemlig nok innsikt og integritet til at de ikke lar seg påvirke, det de frykter later til å være at alle vi andre ikke har den samme innsikt, integritet og at vi vil la oss lure. Takk for omtanken, jeg for min del gleder meg over at Klanen og klubben jobber for stadion og jeg vil gjøre det jeg kan bidra med, i alle sammenhenger. Så da ser man at det er meningsforskjeller i VPN også.

Vålerenga i helga
Andrelagskampen mot LSK på mandag er avlyst grunnet landslagsfravær, noe VPN vil tro er sjelden både for andrelag og andredivisjon. Ikke mindre enn 5 spillere fra troppen er ute og sloss for landet vårt.Vi ønsker deg en god helg, og ønsker alle fra Vålerenga som er ute og sloss for landet sitt lykke til

Legg igjen en kommentar