Dagboka fredag 1. juni 2007

Og dette kaller ’em sommer? Dagboka er på plass på en våt fredag. Vi snakker lit mer om landslaget og våre spillere. Vi retter en feil fra i går. Stadionsaken er med i dag også. Tjohei! Været og sånt I en undersøkelse foretatt av MMI fant man ut at omtrent 2/3 av den norske befolkning … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. juni 2007»

Og dette kaller ’em sommer? Dagboka er på plass på en våt fredag. Vi snakker lit mer om landslaget og våre spillere. Vi retter en feil fra i går. Stadionsaken er med i dag også. Tjohei!

Været og sånt
I en undersøkelse foretatt av MMI fant man ut at omtrent 2/3 av den norske befolkning er så opptatt av været at det styrer hva man gjør, hvordan man kler seg og ikke minst: Humøret.

Den andre tredjedelen har tydeligvis ikke oppdaga hvor de bor. Nå skriver vi 1. juni. Det er sommer liksom (som de unge sier). Men hva gjør vel litt regnvær når det er klart at det blir flertall i bystyret for at Vålerenga skal få kjøpe tomta på Valle for ei krone. Oslo Frp bestemte seg tidligere denne uka og da er jo den saken i boks.

Det er jo fint at det er enighet om dette. Det ser unektelig ut som om Høyre blir sittende igjen med Svarteper i denne saken – med mindre de skjønner at det er mye makt i de klappende hender.

VPN syns i og for seg retorikken til Høyre om at dersom noen får ei billig tomt så skal alle ha ei billig tomt. Gir du lillefinger’n tar de hele hånda. Nå spadde jo VPN opp litt fakta rundt arealene Oslo Golfclub benytter ved Bogstadvannet, hva de betaler for sine 18 hull og hva man kunne fått i faktisk leie.

Det er det som er så fint med retorikk. Det er ikke nødvendigvis den som er flinkest til å formulere seg som vinner – det er den som er flinkest til å bruke fakta som gjør. Å ha noen ess i ermet er heller ikke dumt.

Vi kan jo for ordens skyld legge til at Vålerenga faktisk er innstilt på å betale Oslo Kommune en faktisk tomtepris ved å inkludre en rekke servicetilbud til beboerne i området – og til Oslofolk generelt – når byggingen starter. Dette regnestykket syns VPN at det er viktig å ta med i argumentasjonen her.

Oslo Golfclub har 2500 medlemmer, det er kun inviterte som får spille på banen (som ikke er noe spesielt fantatstisk) og clubben beskytter sin bane med alle midler. Det har vært et sabla bråk tilknyttet køllesvingerne der oppe til enhver tid. Regelen er at «Ein ska ikkje trø i graset» så lenge man ikke har noe der å gjøre, og det har man kun hvis man besitter en del grunker, en svær SUV og en villa i Skyggen av Hoppet.

Jaja. Vålerenga – Oslo Høyre 1-0. Assist: Oslo Frp. Lik det eller ikke.

Fargerik Fotball
Vi minner om morgendagens evenement på Valle. Freddy kommer, Sandra kommer, trikserne kommer – kommer du?

Det startet klokka 9.00 – vi krysser fingrene og håper på pent vær. Men det er jo ingenting som er så morsomt som fotball på søkkvåt bane Sklitaklinger blir liksom litt morsommere da…

Vi rota litt i går også. Sandra Lyng Haugen er jo ikke fra Senja, hun er fra Mosjøen. Det er hun andre Idolhøna som er fra Senja. Maria var vel hun het. Vi beklager på det sterkeste at vi fratok Mosjøen deres store datter, og vi regner med at det holder for Senjaværingan at vi nevner hun andre.

Landslaget og våre spillere
Storbæk er den eneste som vi antar at er i startelveren. De tre andre må nok ta til takke med beneken. Grindheim er mest oppgitt over dette. rett og slett fordi han var blant de 11. Sykdom og skader har satt en stopper for det. Daniel skal kjempe om en plass med han lille som spiller i Manchester United. Wæhler er nok første mann som kommer innpå dersom Hagen og Langeland begynner å tape luftdueller mot Mifsud…

Sånn – da var dagboka levert

Legg igjen en kommentar