Dagboka onsdag 23. mai 2007

Vi avslutter kvelden med en liten pils mens vi spinner frokosthistorier om landslagspill og veien hjem til Vålerenga. Onsdag, og vips var uka halvspilt. Vålerengas unge er i skuddet, selv når de er glemte eller har vært stuet bort på landet en viss tid. Fire mann I går fikk Vålerenga med en (nei to, sjekk … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. mai 2007»

Vi avslutter kvelden med en liten pils mens vi spinner frokosthistorier om landslagspill og veien hjem til Vålerenga. Onsdag, og vips var uka halvspilt. Vålerengas unge er i skuddet, selv når de er glemte eller har vært stuet bort på landet en viss tid.

Fire mann

I går fikk Vålerenga med en (nei to, sjekk under) mann i U-21 landslagstroppen som skal spille EM-kval mot Estland. I dag fikk man med tre (nei fire!) mann i A-landslagstroppen. Sannelig ikke hverdagskost det heller. Men hvorfor skriver vi tre, nei fire?

Jo fordi fotball-norges intellektuelle alibi Ola By Rise glemte å lese opp Daniel Fredheim Holm når troppen ble presentert – og blånektet en god stund etterpå på at det manglet en mann.

– Dette har vel skjedd før, og skjer nok også igjen, sier Ola By Rise til Nettavisen.

– Jeg har ikke hørt noe, jeg. Men det er selvfølgelig moro å bli tatt ut, sier den glemte, som fortsetter å svare når navnene Carew, Solskjær, Helstad, Iversen og Braaten blir lest opp.

– Såpass ja, da er det mange gode spillere. Men jeg kan jo spille på midtbanen også.

VPN kan på sin side trøste med at Daniel Braathen er skadet i hånden og neppe spiller på landslaget før den er reparert.

Jarl Andrë Storbæk, Christian Grindheim og Kjetil Wæhler er de andre representatene fra Vålerenga. For egen del blir det mest spennende å se om Kjetil Wæhler greier trykket denne gangen.

Steinar Strømnes

Vi gratulererte ham med landslagsuttak i går, og se om han ikke er tilbake i Vålerenga allerede dagen etter. Steinar Strømnes fikk ikke forlenget utleieavtalen med HamKam og kommer følgelig tilbake til Vålerenga.

– Det passet ikke for Strømnes og HamKam denne gangen. Men det er ingen tvil om at Steinar er en god spiller, sier Vegard Skogheimn i Hamar Arbeiderblad. – Det er mange faktorer som spiller inn her. I forhold til det med landslaget, og forskjellen på 2. og 3. divisjon er det best for gutten selv å spille i Vålerenga fortsetter Skogheim.

– Dette er en fin erfaring å ta med seg. Jeg har vært en del av en annen treningskultur, og det har i det hele tatt vært ganske lærerikt.
Jeg tror jeg kommer styrket ut av dette. Nå gjelder det bare å jobbe på i Vålerenga, så får vi se hva som skjer. Personlig hjelper det med landslagsspill, det er en fin gulrot, avslutter Strømnes.

Så får vi avslutte med å ønske Strømnes hjertelig velkommen tilbake mens vi krysser fingrene om at han tar det lille, men akk så vanskelige, steget som skal til for å gå fra ung og svært lovende til ung men etablert tippeligaspiller

Legg igjen en kommentar