Dagboka tirsdag 22. mai 2007

Ikke all verdens nytt på en mandag kveld/tirsdag morgen. Vi satser friskt på morgendagen men gir i hvert fall litt tidtrøyte i dag. Og jepp, Vålerenga 2 vant kampen i går. U-laget Et forsterket Vålerenga 2 lag slo Stabæk borte 4-2 på Nadderud i går kveld. Vålerengas mål kom med to frispark fra Jarle Andrë … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. mai 2007»

Ikke all verdens nytt på en mandag kveld/tirsdag morgen. Vi satser friskt på morgendagen men gir i hvert fall litt tidtrøyte i dag. Og jepp, Vålerenga 2 vant kampen i går.

U-laget

Et forsterket Vålerenga 2 lag slo Stabæk borte 4-2 på Nadderud i går kveld. Vålerengas mål kom med to frispark fra Jarle Andrë Storbæk, et fra u-lagskjendisen Dennis Obeng og ikke minst en perle fra 25 meter signert 17-årige Fredrik Carlsen.

– Det skuddet hadde gått inn i Tippeligaen også. Det var en fantastisk scoring, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no og fortsetter
– Fredrik er smart og løser de fleste utfordringene på fotballbanen. Han kom bra fra i dag som i de foregående kampene.

Vålerenga hadde 7 a-lagspillere i staroppstillingen, blant annet Thomas Holm og Ronny Johnsen som hadde god bruk for kamptrening etter en stund borte fra fotballen. Og som vif.no skriver, 22 år yngre (enn Ronny Johsen) Bardh Shala fikk debutere på seniornivå. Sikkert OK for Bardh, skulle vi formode. Og Bardh greide seg OK.

– Bardh var pigg. Han hadde fine bevegelser og var nær en scoring i dag. Det er viktig at han får prøvd seg på dette nivået og han vil få mange flere muligheter i løpet av sesongen, sier Andreas Holter til vif.no som forøvrig har et utmerket referat fra kampen.

U-21

Blant U21-spillere som er tatt ut til EM-kvalifiseringskampen mot Estland på Kadriorg stadion i Tallinn søndag den 3. juni finner vi Steinar Strømnes (nå i HamKam stakkar) og Jørgen Horn. VPN gratulerer!

U-16

Og på en svært så stille dag får vi vel lov til å rappe følgende lille solskinnshistorie også:

Halve andreomgang var spilt i nabo-oppgjøret da VIF-spiller Joakim Eyde ble liggende etter en takling. En Lyn-spiller sendte ballen over sidelinja slik at Eyde kunne komme seg til hektene. Med den skadde Vålerenga-spilleren på beina igjen spilte Mikael Johansen som seg hør og bør ballen tilbake til Lyn-keeperen. Problemet oppstod da keeperen ikke fikk kontroll på pasningen slik at ballen havnet i nettet. Målet ble godkjent og Vålerenga ledet 3-1.

Vålerenga-trener Ronny Gresmo visste imidlertid råd. Han beordret VIF-gutta til å score selvmål. Som sagt, så gjort. En Lyn-spiller trillet ballen til Vålerenga-keeper Mads Ivar Brun-Hansen som lagde kremmerhus i eget mål. Dermed var Vålerenga ett mål foran igjen

Om bare Rosenborg anno 2006 hadde hatt samme sportslige innstilling…. Eller? Nei.

Hadde Vålerenga i eliteserien gjort noe slikt hadde jeg blitt rasende, dvs om Vålerenga ikke ledet/hadde vunnet kampen

Legg igjen en kommentar