Dagboka torsdag 10. mai 2007

Kamp på sørlandet i dag. Sør Arena med gressteppe som til tider kan minne om en dårlig festa tupé. Vi ser litt på vår gode venn i Fredrikstad, og vi tar en titt på sørlandet som fenomen. Start – Vålerenga Det er bedehus mot brun bule. Bibel mot Morgan Kane. Kaffe og kage mot Øl … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. mai 2007»

Kamp på sørlandet i dag. Sør Arena med gressteppe som til tider kan minne om en dårlig festa tupé. Vi ser litt på vår gode venn i Fredrikstad, og vi tar en titt på sørlandet som fenomen.

Start – Vålerenga
Det er bedehus mot brun bule. Bibel mot Morgan Kane. Kaffe og kage mot Øl og dram. Bjøro Håland mot Arnie Norse. Rett og slett: Bibelbeltet mot total hedonisme.

Vålerenga er i siget etter seieren mot Rosenborg på søndag. Start har også en seier, men ingen tap. Fokus for makrellklubben har så langt vært gressmatta på nye Sør Arena. En av VPNs medarbeidere traff Stabæks Pall Mall på byen. Han kunne si følgende om banen:

«…det var lettere og spille fotball i et badebasseng. Han hadde faktisk ikke vært borti værre, annet enn på Island da han vokste opp.»

Om fotball spilles i badebasseng heter det vel strengt talt Vannpolo, eller undervannsrugby. Pallen har i alle fall advart oss. Finspill langs bakken blir det ikke. Vi antar at dette åpner for Rune Lange fra start.

Vi viser ellers til VPNs fyldige kampomtale. Lenket inn på bunnen av sida.

FFK blant de fire beste
Jepp, det mener nemlig Østfolds glupeste sportslige leder. Men da må FFK slutte å tape med flaue sifre på bortebane. Sammenvokste Øyenbryn mener at det kan være en idé å stille med et hjemmelag og et bortelag for å få bukt på ukulturen i klubben.

Det er i sånne øyeblikk jeg er glad for at Petter Myhre er Petter Myhre. At vår sportslige leder heter Aalbu og at klubben heter Vålerenga.

Sørlandet forøvrig
Det er fint på Sørlandet om sommeren. Sørlandet er egentlig det stedet i Norge det er verdt å reise til. Hvorfor? Tja, sol, sommer, søte piker og sang.

En annen grunn er alle bedehusene man finner der nede. I Lyngdal er det visstnok 21 av dem. Spørsmålet man da kan stille er følgende: Hvor finner man Jesus når det finnes 21 hus å lete i?

De som evt. skal nedover får ha en fin tur. Finner dere en fyr med sandaler og skjegg er det enten Erik Mykland eller Sønnen Himself.

Legg igjen en kommentar