Dagboka onsdag 2. mai 2007

Kort og intens Dagbok ute. Det er Ronny også. Men ikke håpet? Fra Defcon 2 til Defcon 3 De offisielle sidene melder at Ronny Johnsen er ute i et par uker. ”Ronny fikk en strekk i låret mot Strømsgodset og nå ser det ut som han er ute et par uker,” sier Schwabe. Grindheim er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. mai 2007»

Kort og intens Dagbok ute. Det er Ronny også. Men ikke håpet?

Fra Defcon 2 til Defcon 3
De offisielle sidene melder at Ronny Johnsen er ute i et par uker. ”Ronny fikk en strekk i låret mot Strømsgodset og nå ser det ut som han er ute et par uker,” sier Schwabe. Grindheim er usikker pga bruddet i hånda og en lårskade, mens Thomas Holm ser ut til å bli klar.

Bra med Thomas, og dersom Jalland og Fellah fortsetter formkurven klarer vi oss uten Grindheim. Men min lette bekymring over kommende kamp ble ikke bedre av at vi skal møte uten Ronny mot et RBK i form.

Fra Trondheim melder Adresseavisen at Christer Basma blir klar til kampen, selv om det ikke betyr at han spiller. Ei heller betyr det at førsteelveren blir noe kjekkere om han skulle snike seg til en plass, eller at han isolert sett bekymrer meg så mye.

Men dette med Ronny….faen ass.

Braathen smigret
”Veldig hyggelig! Det er alltid hyggelig med interesse” sier han til VG Nett. Og lar seg ikke dra utpå.

Vi startet altså med at Vålerenga syns Braathen er bra. Og Aalbu sier han er interessant. Mens Braathen sier det er knall med interesse.

Og ifølge VG og VG Nett er det nesten forhandlinger på gang da, med spørsmål som: ”tror du innerst inne at du er RBK-spiller i 2008?”, da med trykk på ”innerst inne.”

Dette er skikkelig spennende greier. Vi får se om det resulterer i ekte forhandlinger en eller annen gang…

Sangmøte
Vi minner om sangmøte lørdag. Les mer på klanen.no

Vålerenga i dag
Er du veldig glad og vet det, ja så klapp. Er du temmelig maniskdepressiv og nervøs på grunn av klubben din ja så le en skingrende hysterisk latter!

hahahahhhihihihihihihiiiiiiiii………

Legg igjen en kommentar