Dagboka (natt til) 1. mai 2007

I gamle dager var det hei og hå i gatene. Nå er det bare russen som trykker millioner av kroner ned i flaska og ut av høytalerne fra Roskilde. Men VPN har da noe å være sinna for. Dagboka natt til 1.mai er klar. Møkk i posten I går lå det brev til meg i … Fortsett å lese «Dagboka (natt til) 1. mai 2007»

I gamle dager var det hei og hå i gatene. Nå er det bare russen som trykker millioner av kroner ned i flaska og ut av høytalerne fra Roskilde. Men VPN har da noe å være sinna for. Dagboka natt til 1.mai er klar.

Møkk i posten
I går lå det brev til meg i posten. En spesiell invitasjon til meg personlig. Fra Anfi del Mar og Vålerenga. Så var det ikke fullt så spesielt allikevel, det var en invitasjon til ”glade reiselivsdager” på Anfi del Mars roadshow.

Det er ikke uvanlig at jeg får en del dritt i posten. Veldig mye i mails form, nesten ikke noe på mobilen, takk og pris. Mye uadressert i gammel posts form, samt noe post som er adressert til meg. Reklame, kort og godt. Eller spam som vi nerder i VPN kaller alt dette – uansett form.

VPN har nøsta litt i saken ikveld og ifølge Klanens styre er det skjedd en glipp på Valle. ”Noen” (vi vet ikke hvem) har gitt adresselista med sesongkortholdere til bruk for denne utsendelsen fra Anfi del Mar. Klanen har tatt affære og sagt fra i tydelige former at adresselistene ikke skal forvaltes slik, og forstår vi det rett lover klubben bedring.

Reklame er ikke velkomment, men mye av det må man bare leve med selv om man prøver å beskytte seg mot det. Og da er det ekstra skuffende når dette skjer fordi man har gitt Vålerenga tilliten til at de kan forvalte min adresse trygt slik at jeg slipper søppel i posten. Det er lissom en del av kontrakten ved at man tar et sesongkort.

Anfi del Mar får mye skryt fra mange hold, spesielt klubb og spillere, men det er i min verden like fullt et kommersielt prosjekt som i tillegg er nært på timesharebusinessen, noe jeg personlig er temmelig skeptisk til i utgangspunktet. At de nå sitter med adresselista med navnene bekymrer mer. Skal den brukes mer, eller klarer klubben å rydde opp i dette? Og om Anfi del Mar tror at dette generer goodwill fra min side tar de feil.

Dagboka tar det for gitt at dette tullet ikke gjentar seg og at klubben forvalter disse listene på en smartere måte. Jeg, og jeg tipper de fleste andre med sesongkort, ser på oss selv som supportere av Vålerenga, ikke kunder som skal påprakkes alskens salgsmateriell bare fordi jeg er en del av stor potensiell målgruppe i deres øyne. Kommersialiseringen av fotballen er en del av virkeligheten. Men jeg vil selv velge hvor stor grad jeg tar del i den.

Og forholdet til Vålerenga som er kjærlighetsbasert skal ikke utnyttes av noen.

Tap for rekruttene
Vålerengas 2.lag tapte i dag 0-3 for Asker. Visstnok helt fortjent ifølge klubbens egne sider. Vi lar det hvile da.

Status
Etter fire spilte runder ligger Vålerenga på nest siste plass, dvs direkte nedrykk. LSK og Brann er på topp, henholdsvis sju og åtte poeng foran.
Det er kalde fakta, kalde fakta som kan endres i løpet av de neste fire kampene. Dagboka tror ennå, men vi lurer litt.

På Aftenpostens web-TV sier Jan Derek Sørensen at det faktisk er en plan bak angrepsspillet til Vålerenga. Men man klarer ikke å gjennomføre den.
Det er også fakta. Vi tror planen kan gjennomføres, og vi tror ennå.
Men Dagboka lurer litt

Vålerenga i natt
Myk sofa, en kald pils. Det er ikke så mye å lage opprør på natten for lenger. Annet enn litt møkk i posten. Har vi det for bra?

Legg igjen en kommentar