Dagboka torsdag 19. april 2007

Dagboka er ute. Den er litt travel, men gir deg da noe om tenner, psykologi, inside og poesi. Dæven, det hørtes bedre ut enn det egentlig er: Tannlaust? Det nærmer seg match På klubbens sider leser vi at Thomas Holm og Grindheim med tanna er usikre. Vi har mottatt litt info fra en allmennpraktiserende tannlege … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. april 2007»

Dagboka er ute. Den er litt travel, men gir deg da noe om tenner, psykologi, inside og poesi. Dæven, det hørtes bedre ut enn det egentlig er:

Tannlaust? Det nærmer seg match
På klubbens sider leser vi at Thomas Holm og Grindheim med tanna er usikre. Vi har mottatt litt info fra en allmennpraktiserende tannlege vi kjenner, og han sier det sånn:

”Jeg er almenpraktiker, ikke oralkirurg. Og jeg har ikke vært i kjeften på Grindheim. Men jeg tar ikke helt den med kronisk forkjølelse fra en betent visdomstann. Det som bekymrer meg er at det er underkjevetann. Der er det ofte sånn at visdomstennene ligger gjemt og klemt, er dekket av bein, og må opereres ut. Da spøker det kanskje litt for Grindheim i startelvern mot Brann. At en akutt eller kronisk betennelse kan gi slapphet og feber , er greit. Det kan forkjølelse også føre til. Dermed ikke sagt at du blir forkjøla av tenna dine. Selv om de iser.. Christian må få bort tanna snarest. Trenger jo ikke være så vanskelig, men som sagt: om det må fjernes bein blir han nok litt nedsatt.”

Vi snakker ikke om Karius og Baktus her, virker det som.

Over fjellet prøver Mjelde å psyke Vålerenga for langt opp og sitt eget lag passende godt ned: ”Er vi like naive mot Vålerenga som vi var i 1. omgang mot Strømsgodset sist, er de kapable til å straffe oss. Vålerenga er et godt lag, og dette blir en enda tøffere eksamen for oss” sier han til bt.no.

Særlig det er sant. Dere er Brann, dere er dritgode. Vi er Vålerenga, vi er temmelig ræva.

Ellers finner du på Klanens sider litt oppfordringer og info som er greit å lese før du snubler over fjellet til fiskerlandsbyen.

Poesi-dager på VPN
Morgan har virkelig startet å rulle en nydelig liten rosa og lodden ball. Jan Erik Aalbu tok utfordringen med oss. Og linken til resultatet er nederst.

Enga Inside
Rønsen rabler i vei på sin blogg fra Vålerengas indre liv. Og passende nok forteller han om at Jalland og Jepsen ikke hadde spesielt sans for Vålerengas nye treningstøy: det er rødt. Vi kan forstå det, og setter pris på spillernes engasjement, faktisk. Helrødt er ikke Vålerenga, en anelse rødt derimot er lekkert.

Landslagsgutta
Denne gangen er det U21: Jørgen Horn, Alex Mathiesen og Steinar Strømnes er med i troppen mot Tyrkia på Åråsen 2. mai. Vi tar av oss hatten slik gamle menn gjerne gjør når de er imponert. Gratulerer igjen.

Juniorgutta
Interkretsserien er i gang. Og Vålerengas juniorer klinka til med 5-1 over Sarpsborg. Christer Jensen goalla to, mens Harmeet Singh, Adnan Haidar og Stefan Randjelovic fikk en hver. Bra start, gutter.

Vålerenga i dag
Teflon er kjekt å ha. For da husker vi ikke seriestarten, men ser bare fremover. Kjøp teflon, kle ditt hode.

Legg igjen en kommentar