Helgedagboka lørdag 14. april 2007

Da er det kamp igjen. I morgen venter stjernene fra Bygda vest for Oslo. Ellers snakker vi om smittsomme sykdommer og ungdommer med pannebånd og longdrinks. Vi ønsker også en ny spiller velkommen i A-laget. Stabækkampen Vi kommer endelig skikkelig i gang med serien, i årets første hjemmekamp venter Stabæk. Ja, det er selveste Stabæk, … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 14. april 2007»

Da er det kamp igjen. I morgen venter stjernene fra Bygda vest for Oslo. Ellers snakker vi om smittsomme sykdommer og ungdommer med pannebånd og longdrinks. Vi ønsker også en ny spiller velkommen i A-laget.

Stabækkampen
Vi kommer endelig skikkelig i gang med serien, i årets første hjemmekamp venter Stabæk. Ja, det er selveste Stabæk, laget med alle profilene, som kommer for å møte hovedstadens grå mannskap. Vi får nyte denne store happeningen i en hovedstadsborgers liv. På den mer seriøse siden vil vi oppfordre alle til å gjøre som Aalbu ber om, møt opp tidlig og la oss lage god gammeldags vålerengastemning. Vi regner med at klubben følger opp og lar oss slippe et musikkanlegg som overdøver det som er av trøkk fra tribunen. Vi kommer for å støtte Enga, ikke for å få en kavalkade over idolvinnere.

Storbæk før Stabækkampen
Til klubbens offisielle sider uttaler Storbæk at det blir viktig å vinne midtbanekrigen for å slå Stabæk. Intervjuet og VIF-TV sin siste sending finner du på vif.no.

Laget mot Stabæk
VPN gjør som vi alltid har gjort og tipper følgende lag mot Stabæk:
Arni
Storbæk – Wæhler – Ronny – Jepsen
Jan Derek – Jalland – Grindheim – Mila
Daniel – Lange

Vi tror Vålerenga fortsetter i 4-4-2, med Jalland som anker, for å ta ut islendingen Stabæk bruker som et slags oppspillspunkt på topp. Kampen vinner Vålerenga 3-0, etter at Klanen har satt en ny standard for tribuneliv i Norge.

Kristian Brix opp i A-stallen
VIFs SMS-tjeneste melder i dag at den venstrebente 16-åringen Kristian Brix er tatt opp i A-stallen. Kristian fikk lærlingekontrakt med Vålerenga i høst og har tydeligvis skjøttet seg vel. Han spiller naturligvis også for aldersbestemte landslag. Kristian Brix er født 12. juni 1990 og er kantspiller. VPN gratulerer både Krstian og Vålerenga for nok et eksempel på at man satser på de unge fra egne rekker.

Smittsomme sjukdommer
Den eneste forklaringa på hvorfor Arnar Førsund blir leid ut til XXX, som kan gi meg ro i sjela, er at Arnar må lide av et smittsomt virus. Det finnes ingen annen grunn til å gi den ynkelige skrivebordsklubben der oppe noe som helst. Ikke i går, ikke i morra, aldri! Det spiller ingen rolle hvem som er i den kubben i dag, bare at den finnes er en skam.
Jeg har en oppfordring til deg Arnar, vær gris på trening og pus i kamp.

Talenter og holdninger
Det har brutt ut en diskusjon om norske talenters holdninger, etter at en medienisse var ute med leppa og kritiserte ungdommen. VPN fryder seg over å lese Fellahs svar: ”Holmliagutten har blitt overrasket over at spillere på landslagene har reagert på at han driver egentrening selv om det regner ute.” Det er slikt vi vil høre fra våre egne, og da bryr vi oss lite om holdningene til pappagutter og bønder i andre klubber.
Resten av saken kan du lese på aftenposten.no.

Kjetil Rekdal
Kjetil Rekdal imponerer med sin trenergjerning i Belgia, og nettavisene melder at Rekdal er aktuell for Hertha Berlin. Vi ønsker Norges fremtidige landslagstrener lykke til med serieinnspurten i Belgia og ferden videre.

Podcast nr. 21 er lagt ut
Vi snakker om kampen mot Stabæk og Gabardinmannen parodierer utbrytergruppene rundt Klanen.

Før kampen
Lytt til VPN podcast, se VIF-TV, last ned vår nye skrivebordsbakgrunn. Endelig sparker sesongen sikkelig i gang.

Ha en fin helg og møt opp tidlig med rensede stemmebånd morra! Det er allerede solgt 13.000 billetter, så alt ligger til rette for Oslos første tippeligakamp i år med en elektrisk ramme

Legg igjen en kommentar