Dagboka fredag 13. april 2007

Fredag 13. Og det eneste skumle er Petter Stordalen… Det er gudskjelovdagen og vi venter i spenning på søndagens kamp mot Stabæk. Alle spillerne er skadefire og klare som egg. Selv er vi nesten verpesyke av utålmodighet og håper det går den veien høna sparker for Stabæk. Også scorer Wæhler denne gangen for selv blind … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. april 2007»

Fredag 13. Og det eneste skumle er Petter Stordalen…

Det er gudskjelovdagen og vi venter i spenning på søndagens kamp mot Stabæk. Alle spillerne er skadefire og klare som egg. Selv er vi nesten verpesyke av utålmodighet og håper det går den veien høna sparker for Stabæk. Også scorer Wæhler denne gangen for selv blind høne finner korn

Brum, sa bamsen da humla stakk’n på tissen.

Tjo og hei på balltreet og smækk på rødbeten!

Petter Stordalen, et miljøsvin?
Han spiller hvertfall ikke på lag med miljøet i følge NA24. Der finner man nemlig noen merkelige henvisninger til Vålerenga gjennom sammenligninger av enkeltes CO2 utslipp. Petter Stordalen er ute å flyr så mye av det samlede CO2-utslippet er høyere enn det Vålerenga skaper på sine flyturer.
«Stordalen har kjøpt kvoter som tilsvarer det dobbelte av hva hele fotballlaget til VIF slipper ut på en sesong. Regner man sammen kamper og frakt til trening slipper laget ut 161 tonn i løpet av en sesong, sier Hermstad til NA24. »

Og visste du ikke det fra før så vet du det nå…

Idrettshistorisk byvandring på Vålerenga
Fra vår kjære statistiker og historiefreak Jarle Teigøy har vi fått tilsendt denne elektroniske posten;
«Klanen i samarbeid med Vålerenga Historielag gjør oss kjent på Vålerenga med hovedvekt på de sentrale stedene for starten og utviklingen av VIF. Vi viser dere bla. hvor VIF og forløperen til klubben ble stiftet, tidligere klubbhus, treningsbane og Sotahjørnet.
Oppmøte ved Vålerenga Kjerke kl. 14.00 lørdag 14. april. Turen vil ta ca. en time.»

Det finnes vel ikke noe bedre oppladning til kampen på søndag enn å tusle i godværet på Vålerenga og se på stedene hvor det hele startet? Også stikke innom Vertshuset etterpå, kanskje? Men ikke si at jeg sa det.

Aalbu ber om støtte
«- Vi har Norges beste supportere, og jeg ønsker ikke å fortelle de hva de skal gjøre eller hvordan de skal oppføre seg på tribunen, for det vet de best selv. Men, vi håper at folk kommer litt tidligere enn vanlig på søndag, og bidrar til å trøkke til på tribunen allerede fra oppvarmingen av, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.»

Da er det bare for oss å gjøre som vi pleier altså. Møt opp og syng deg hes!

Bortekampen mot Brann, billetter
Fra den distingverte herremannen i Sjappa får vi følgende beskjed;
«Billettene kommer i sjappa torsdag 12 april kl 1100.
En billett per medlemskort. For de av dere som bor i Bergen og ønsker billetter så er det kun Sjappa som selger billetter, dere må da bestille på vsjappa(att)online.no oppgi medlemsnummer + utløpsdato og hvilken adresse billettene skal sendes til vi sender ut billetter så lenge vi har billetter og senest onsdag 18 april.»

Billettpriser på bortebanen
«Supporterklubbene i eliteserien 2007 ønsker at bortelagets supportere skal tas imot med en makspris på kr 150,- inkl alle avgifter. Videre mener vi det er bare rett og rimelig at dersom bortelagets supporterklubb forestår salget av billettene til bortefeltet skal hele eller deler av evt billettgebyr tilfalle denne.»

Norsk Supporterallianse kjører et opprop mot stigende billettpriser for tilreisende supportere. Vi støtter forslaget og henviser til hele artikkelen på NSAs sider her .

VPN i dag
Rsjune Lange. Vi har snakka med han. Link nederst.

Vålerenga i dag
BohemenQuiz med Tone Sixpack og Maris Pike. Som sikkert er navnet på mennesker..

Legg igjen en kommentar