Dagboka torsdag 12. april 2007

Dagboka. Torsdag. Tolvte. April. 2007. Kort. Myhre til Stabæk Myhre overvar kampen mellom Stabæk og Brann på tirsdag. Og det var nok ikke bare for å drikke urtete med Bohinen. Tipper Myhre ville kikke litt på Veigar Pall Gunnarson, Daniel Nannskog og Petter Furuseth Olsen og et par andre smurfer. Brann stakk som kjent av … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. april 2007»

Dagboka. Torsdag. Tolvte. April. 2007. Kort.

Myhre til Stabæk
Myhre overvar kampen mellom Stabæk og Brann på tirsdag. Og det var nok ikke bare for å drikke urtete med Bohinen. Tipper Myhre ville kikke litt på Veigar Pall Gunnarson, Daniel Nannskog og Petter Furuseth Olsen og et par andre smurfer. Brann stakk som kjent av med seieren og Veigar slang seg i det som så langt er årets dårligste filmprestasjon. Det er vel kampen kort oppsummert.

Om Petter ble noe klokere er ikke godt å si, men både Stabæk og vi fikk oss en på trynet i årets serieåpning og jeg tenker begge lag er småhissige på å ta årets første skalp.

Fra medisinsk hold på vif.no
I seriepremieren mot Tromsø måtte både Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim gi seg før slutt på grunn av kramper, men dette har ingen betydning foran søndagens kamp.
Medisinsk ansvarlig Haakon Schwabe kan derfor igjen melde om en skadefri tropp i Vålerenga, selv om det var noen stive muskler etter kampen mot Tromsø. Alle er i full trening igjen, og det er ingenting som volder det medisinske apparatet bekymring foran søndagens oppgjør.

Gamle tanta
Når du leser dette har du kanskje allerede fått med deg temabilaget om Vålerenga som kom sammen med Aftenposten i dag. Hvis ikke så kan du plukke opp morgenutgaven i dag og kjøpe det som løssalg. Opplaget er 140.000 eksemplarer og er fin-fin blekke. Form og farve står til terningkast syv…

Medlemsmøte på Bohemen
Medlemsmøte i dag klokken 1800 på Bohemen. Breen og Myhre kommer for å orientere, informere, manudusere, bekrefte, annonsere, proklamere, demonstrere, eksemplifisere, imponere og synge.

Møt opp og få greiene rett fra kilden!

Varmt gress
Dagsavisen har en artikkel om hvor dårlig stelt det er med blant andre Vålerenga med tanke på treningsforhold, dvs undervarme på naturgresset.

«Vålerenga har fram til nå trent på kunstgress. I dag prøver de seg for første gang på eget gress på Valle.
– Vi får late som om den er i orden, sier Vålerenga-trener Petter Myhre til Dagsavisen.»

Og i samme artikkel sier Myhre at dette er klubbens ansvar og ikke kommunens. Og enda videre sier Breen at det mangler to til syv millioner for å få det til og at arbeidet med dette startes allerede neste uke med en utredning.

Og diskusjonen om egen stadion startet i 1996…

Tromsø 1996
En kuriositet er at vi spilte fire ganger mot Tromsø i 1996. Det endte med tre uavgjorte og ett tap. To uavgjorte i serien og en uavgjort og et tap i NM-semifinale. Det var for øvrig det året vi møtte Galterud IF på Furumoen Stadion…

Vålerenga i dag
Bohemen og Aftenposten. Og et snitt øl

Legg igjen en kommentar