Dagboka onsdag 11. april 2007

Hva alle andre mener og hva VPN mener. Dagboka med mange innfallsvinkler. Dagoka i dag preges av reaksjonene etter kampen og et allerede tiltagende hylekor om Vålerengas manglende goalgetter, spiss, avslutter, angrep og toppscorer. Myhre driter i ekspertene. Hvertfall i følge ABC Nyheter; På spørsmål om hva han synes om skriveriene om Vålerengas spissproblem? – … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. april 2007»

Hva alle andre mener og hva VPN mener. Dagboka med mange innfallsvinkler.

Dagoka i dag preges av reaksjonene etter kampen og et allerede tiltagende hylekor om Vålerengas manglende goalgetter, spiss, avslutter, angrep og toppscorer.

Myhre driter i ekspertene. Hvertfall i følge ABC Nyheter;
På spørsmål om hva han synes om skriveriene om Vålerengas spissproblem?

– Blir for lettevint! Vi scora mer enn nok mål på høsten i fjor. Dette er et lagproblem, og handler ikke om spissene våre, slår Myhre fast.

Og det er ikke langt unna det han svarer til Dagbladet også;
– Det handler mye om tilfeldigheter. TIL scorer på et drømmetreff, mens vi styrer resten. Da er det frustrerende at vi ikke klarer å få ballen i mål.

Dagsavisen bringer historien om en haltende Sørensen:
Da Jan Derek Sørensen haltet nydusjet ut fra Alfheim så fjorårets toppscorer ut som en delvis invalid, men han forsikret at beina skal være reparert innen neste kamp kommende søndag. Men han symboliserte et lag som haltet og da han fikk lagkamerat Rune Lange som makker den siste halvtimen, var det sykdomsplager som kjapt ble tema. Lange er kjøpt inn for å bli den målmaskinen VIF trenger, men mangler kamptrening. – Nå kan jeg spille hele kamper og det vil hjelpe på sikt, sa han til oss i går kveld.

Og VG på sin side kjører Grindheim opp som egen sak:
VIF-kaptein Christian Grindheim innser viktigheten av å ha en utpreget goalgetter i rekkene.

– Vi håper jo at minst en av spissene skal komme seg opp i tosifret antall scoringer. Det er 25 kamper igjen – så det er bare å begynne å score…, sier Grindheim til VG Nett.

Og jaggu slenger ikke iOslo seg på også, men velger kreativt nok å snakke med Dr.Med Fys.Sjef Schwabe; Han vet ikke hva problemet er rent anatomisk og ønsker ikke å spekulere i det, men Schwabe har altså resepten klar:

– Treninger og kamper er for ulike. I kamp er det høyere intensitet. Etter 45 minutter setter man seg plutselig ned i 15 minutter og gjør ingenting. Akkurat den pausen er veldig ulikt fra treningene og dette må gjøres mer likt. En ting vi må gjøre er å optimalisere væsketilførselen. I tillegg må han sykle eller jogge i pausene i kamp. Vi hadde et lignende opplegg i fjor som fungerte bra, forteller Schwabe.

VPN kan imidlertid bringe følgende statistikk som kanskje interesserer enkelte enda mer;
Mer enn 95% av alle sjøfugler – fra pingviner til lirer, fra suler til skarver – og omkring 15% av landlevende fugler ruger i kolonier.

Okei. Vi har spilt en kamp. Den gikk dritt. Så kan vi skylde på kramper, værforhold, trenere, spilleunderlag, formasjoner og andre vikarierende argumenter. Det handler om å score mål. Den med flest mål vinner kampen og den som vinner flest kamper vinner serien. Det lønner seg kort sagt å ha folk på laget som scorer mål.

Vi er foreløpig rolige, vi. Lokket på Prozacboksen står fortsatt godt påskrudd og nummeret til «Nødhjelpen for frustrerte fotballsupportere» er fremdeles ubrukt.

Vi gir Myhre og gutta et par kamper til før vi begynner å kremte litt urolig i grinebiterhjørnet vårt.

Sjappesjefen sier…
…at det blir opplegg i Sjappa. Hele uken er det langåpent slik at folk kan hente sesongkortene sine. Det er fremdeles 4000 stykker som ikke har hentet ut årets kort så vi kan fort se at det køer seg opp utenfor Sjappa hele uken hvis alle kommer samtidig. Folkene holder derfor oppe til klokken 2000 hver dag for at det ikke skal skje. Lørdag fra klokken 1000 til 1800.

Det blir presentasjon av de nye kolleksjonene og på fredag kommer Fellah, Roberts og Fredheim Holm ned i Sjappa og skal stå og pushe effekter. Kom den ned i Pilestredet og kø opp foran disken og la gutta kjenne litt på et sikkelig yrke…*kremt*…

Vålerenga i dag
Hent sesongkortet. Det er snart kamp igjen!

Legg igjen en kommentar