Dagboka mandag 9. april 2007

9. april. En dato med mye historie knyttet til seg. 9. april 2007 er starten på Tippeligaen. Og starten på Vålerengas seiersmarsj mot gullmedalje og mer spill i Europa. Kampstart klokken 1800. Vanskelig å sitte stille i dag. Til tross for at det er fridag har vi vært opp siden hanen gol. Vi er på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. april 2007»

9. april. En dato med mye historie knyttet til seg. 9. april 2007 er starten på Tippeligaen. Og starten på Vålerengas seiersmarsj mot gullmedalje og mer spill i Europa. Kampstart klokken 1800.

Vanskelig å sitte stille i dag. Til tross for at det er fridag har vi vært opp siden hanen gol. Vi er på den åttende kopp med cowboykaffe (der hvor kaffen er så sterk at hesteskoen flyter). Vi har vært så rastløse at vi har bakt skillingsboller i frustrasjon over at tiden går så sakte.

Åhh…nå er det ikke lenge igjen…

Petter om kampen
«- Jeg tror Tromsø vil gå ut hardt og med et voldsomt engasjement for å styre kampen på hjemmebane. For vår egen del skal vi prøve å gjøre det vi er gode til, og får til vårt eget spill med masse bevegelse og presisjon, tror jeg dette skal gå bra. Jeg tror det blir en bra og jevn kamp, og ballen kommer til å gå fort på det våte kunstgresset, sier han om forventingene sine til kampen.»
Fra vif.no

Ballen kommer til å gå fort på et vått kunstgress. Jepp. Og vi har kjappe spillere i Daniel, Fellah,Roberts og resten av unggutta. Synes jeg ser Rushfeldt tar tre overstegsfinter, to hofteruller, to spesialtriks, ett hælspark før han smukker ballen i mål…sånn gjør nemlig Fellah det…på vått kunstgress.

Åhh…nå er det ikke lenge igjen…

Ny kolleksjon i Sjappa
Den nye kolleksjonen av supportereffekter slippes 10. april. Da er det bare å knerte sparegrisen og pynte seg i fine klær. Den nye 1913-kolleksjonen er også klar og tilbyr en litt nedtonet utgave av de ordinære supporterklærne. Det betyr at du kan kle deg i Vålerengaklær for enda flere anledninger. Stikk ned i Sjappa og gi sjappesjefen en myk klem samtidig.

Åhh…nå er det ikke lenge igjen…

Petter om potensialet i Vålerenga
– Vi er gode nok til å slåss i toppen nå, men på sikt skal vi bli enda bedre. På lang sikt har vi et voldsomt potensial, bedyrer Myhre til FXT.

Det er målsettingen sin det! Bli bedre enn toppen! Da snakker vi breialt!
Og på lang sikt skal vi bli bedre enn å bli bedre enn toppen! Da snakker vi dobbelbreialt!
Bra, Petter! Ta’n skikkelig ut i svingene!

Åhh…nå er det ikke lenge igjen…

Aalbu foran kampen
I Nettavisen;
«Sportsdirektøren forteller at lagoppstillingen ikke er klar enda, men at alle spillerne er friske.
– Vi er veldig glad for at vi har reist opp en dag tidligere for å få et ekstra treningsdøgn i Tromsø. Gudskjelov for at det er kunstgress på Alfheim.
Ifølge værmeldingene blir det minusgrader når fotballsesongen sparkes i gang for Vålerenga i Tromsø.
– Er det en ting vi ikke får gjort noe med, så er det været. Det viktigste er at vi har en skadefri tropp som gleder seg til å komme i gang igjen, avslutter Aalbu.»

Vi er også glad for at alle spillerne er skadefrie. Ellers er vi nokså lunkne med tanke på både kuldegradene og kunstgresset. Kan vi foreslå noen steder å få etablert en Østlandsserie? Finnes det et eget skjema for dette? Kan man stemme på nettet?
Sånn sett er vi jo kjempeglade for at Strømsgodset og Sandefjord rykket opp.

Og Elvis er fortsatt kongen!

Vålerenga i dag
Åhh…nå er det ikke lenge igjen..

Legg igjen en kommentar