Påskehelgedagboka søndag 8. april 2007

Dagen før dagen… Så nærme, så nærme. I morgen braker det løs og livene våre går tilbake til det normale. Det vil si frustrasjoner og glede godt iblandet noen kalde øl og en dæsj borteturer. Årets sesong starter for vår del i Tromsø og statistikken fra Alfheim viser at vi ikke alltid drar derfra med … Fortsett å lese «Påskehelgedagboka søndag 8. april 2007»

Dagen før dagen…

Så nærme, så nærme. I morgen braker det løs og livene våre går tilbake til det normale. Det vil si frustrasjoner og glede godt iblandet noen kalde øl og en dæsj borteturer.

Årets sesong starter for vår del i Tromsø og statistikken fra Alfheim viser at vi ikke alltid drar derfra med tre poeng. Vi utfordrer gutta til å pynte på statistikken og sørge for at vi drar fra kunstgresset med full pott. Det går for øvrig rykter om at Sigurd Rushfeldt ikke starter kampen, men sånn er det foran hver eneste kamp. Klassisk måte å dempe forventningene og liksom overraske motstanderne med en heeelt annen lagoppstilling. Ellers er Morten Pedersen, Knut Borch (skadet) og Martin Knutsen (karantene) ute for Tromsø. Vi har derimot full stall.

TV2 har inndratt og utilgjengeliggjort det meste av kampene og sender dem på betalingskanalen TV2 Sport. Så da er det bare å hoste opp en slump penger og tusle bort til butikken og fikse seg en dekoder. Alternativt dra på kampene! Penger i lommene på TV2 eller penger til lagene. Du bestemmer.

Til dere som drar oppover har vi klippet inn denne oppfordringer fra Isbergets nettsider;
«Vi i Isberget er i alle fall lei av at noen høyrøsta søringer i klanen skal få ydmyke oss TIL-supportere i vår egen lekegrind. Hjelp Isberget i kampen med å knuse klanen på tribunen.»

Mer statistikk
Alt er stjålet fra «100% Fotball»…

Enga har scoret minst ett mål de siste 14 bortekampene i eliteserien. Sist Oslo-laget gikk av en bortebane uten å score var mot Viking 16 oktober 2005. Den kampen endte 0-0.

Vålerenga har vunnet sine siste fire eliteseriekamper. Sist de ikke vant var hjemme mot Ham-Kam den første oktober 2006. Den kampen endte 0-0.

Disse to klubbene stiller helt likt poengmessig seg imellom på interne oppgjør. Av 30 eliteseriemøter har de vunnet 10 hver, mens de siste 10 altså har endt uavgjort. Vålerenga har derimot en minimal fordel på total målforskjell. Den sier 42-29 til Enga.

Tromsø har ikke vunnet på de fem siste møtene mellom klubbene. Sist Tromsø slo Enga var 31 mai 2004 i Tromsø. TIL vant da 2-0.

Aalbu med ny sportslig målsettning?
På vif.no sier han hvertfall; – Vi kommer til å kommunisere ut en sportslig målsetning for sesongen før kampen på mandag, men vi drar til alle kamper med trua på at vi kan vinne den kampen. Vi skal være med i toppen av norsk fotball, og vi vet vi kan slå alle lag i Norge. Det er selvfølgelig nær sagt umulig å vinne 26 seriekamper, men før hver kamp vet vi at vi kan kjempe med hvert eneste lag.

Dette gleder oss! Vi synes Petter Myhre er altfor forsiktig. Kanskje vi skal lære noe av Brann? Jeg mener ikke at vi ikke skal vinne en dritt på 43 år, men at det er lov å være litt breial. Det er da det som har vært stilen vår tidligere. Nå har vi jo mannskapet og ikke minst resultatene å vise til også!

Kåm ån, Aalbu!

Christian runder 50
Nope, fyren er ikke så gammel. Tallet betyr 50 spilte kamper. VPN gratulerer årets kaptein!

Utlendinger, fortsetter
Her er litt skyts i tilfelle pipp-pipper, mammadalter eller smurfene maser om kjøpelag;

Viking: 12 spillere (25), 48 prosent
Fredrikstad: 12 spillere (26), 46 prosent
Lillestrøm: 10 spillere (22), 45 prosent
Lyn Oslo: 12 spillere (27), 44 prosent.
Aalesund: 10 spillere (23), 43 prosent
Rosenborg: 9 spillere (21), 43 prosent
Odd Grenland: 8 spillere (22), 36 prosent
Sandefjord: 8 spillere (24), 33 prosent
Stabæk: 7 spillere (22), 32 prosent
Start: 7 spillere (27), 26 prosent
Brann: 6 spillere (22), 27 prosent
Tromsø: 6 spillere (27), 22 prosent
Vålerenga: 3 spillere (22), 14 prosent
Strømsgodset: 3 spillere (24), 13 prosent
(fra siste.no)

Lagbildet er offentliggjort
Du finner det her
Morsomt at vif.no skryter å være de første til å publisere det. Skulle da bare mangle, mine venner!

Davy Wathne, en mann med mye fotballintelligens
Saken er VIF

Noen ganger er det vanskelig å ikke like Davy…

Sesongkort
Dagen før Tippeligaen 2007 starter er det solgt 7877 sesongkort. Dette er omtent 380 kort opp fra i fjor og tallet begynner nå å nærme seg det anstendige i forhold til medlemsmassen.Vi gratulerer alle som har kjøpt sesongkort med vel anvendt fornuft og så sees vi på Ullevål!

Vålerenga i dag
I dag stryker vi skjerf, skjorter, drakter, sokker, slips, underbukser og kjoler. For i morgen braker det løs. Takk og lov

Legg igjen en kommentar