Påskedagboka langfredag 6. april 2007

Vi er så klare til start. Og vi skuffer ut litt gammel bæsj. Og klubben er en medieleverandør. Dagboka på en langfredag er klar: Nesten klart til start På klubbens sider forteller Aalbu om de siste forberedelsene. Gutta hadde fri igår, men trener idag kl.1500 og imorgen kl.1100. Aalbu sier det er inspirerende og hyggelig … Fortsett å lese «Påskedagboka langfredag 6. april 2007»

Vi er så klare til start. Og vi skuffer ut litt gammel bæsj. Og klubben er en medieleverandør. Dagboka på en langfredag er klar:

Nesten klart til start
På klubbens sider forteller Aalbu om de siste forberedelsene. Gutta hadde fri igår, men trener idag kl.1500 og imorgen kl.1100. Aalbu sier det er inspirerende og hyggelig om supportere tar en tur oppom og sjekker ut treninga. Laget drar opp søndag for å få en dag i forkant der oppe.

Det er jo innlysende at man trenger en dag på å akklimatisere seg, vi snakker Tromsø.
Vi ønsker dere lykke til: Fint om man høster ære, men helst tar vi tre poeng.

Siem om sin tid
Vi er som vanlig sist med det første, men i DN nr.77, som kom i starten av april er det et langt portrettintervju med Kjetil Siem. Han snakker også om tiden i Vålerenga, og vi tar med følgende sitater:

– Det var en omveltning over fire år som folk ikke var helt klar over. Med det var motstanden internt som holdt på å ta meg.
Og da DN spør om hvilken motstand:
– De som alltid hadde vært der og aldri fått til noe og som fortsatt trodde de visste best. Det var ufattelig slitsomt. Jeg ble spist opp.
– Jeg var lei av at folk var mer opptatt av å beskytte inkompetansen enn å fremheve kompetansen.

Siem svarer bekreftende på hvorvidt han ble sveket i Vålerenga, og han forteller at han innførte alkoholforbud i Vålerenga, et forbud som tok slutt da Siem ga seg i klubben.

Dette er jo en historie vi er vant med. Alle vet at det skjer mye rart på Valle, selv også i perioder som det går bra med klubben, (det har jo vært noen sånne, spesielt i de siste årene). Og slik det gjerne er lekker til slutt historiene ut igjen i ettertid. At det har vært texas er ikke overraskende, og det er imponerende at Siem klarte det han klarte mens han var hos oss. Samtidig har det jo ramla noen skjeletter ut av skapet i ettertid, f.eks Gashis kontrakt – og Siem har nok ikke bare hvitt mel i posen – sånn sett fra supporterstedet. Jeg håper vi har sett det siste skjelett fra den Vålerenga-perioden nå, men man vet aldri.

For mitt vedkommende tar jeg med meg en viktig ting: vi vant gull. Og det hadde vi nok ikke gjort uten ”I” (og ”I”).

Utenom det er det bare å konstatere at deler av Vålerenga-kulturen vil aldri dø ut, så vi får nok nye historier en gang i fremtiden fra den nåværende Vålerenga-tiden. Vil du spekulere alt nå?

Mediebedriften Vålerenga
Klubbens sider forteller om at man har avtale med Aftenposten Interaktiv om å levere ”eksklusivt innhold” til Aftenpostens nett-tv.

Visstnok historisk siden det er første gang en ”profesjonell medieaktør kjøper bilder fra en klubbs tv-kanal”.

VPN i helgen
Vi leverer Helgedagbok, og resten av lagene i Tippeligaen analyseres av podcast-teamet. Nok å kose deg med, om du vil.

Vålerenga i dag
Det er påske. Håper du har det bra, og husk: påskeharen liker å bli klødd på magen.
Du finner han på Bohemens påskequiz idag kl.1800

Legg igjen en kommentar