Helgedagboka lørdag 31. mars 2007

Tikk, tikk, tikk. Klokka drar seg mot stengetid. Ved midnatt i kveld blir det klart hvilke spillere som spiller vårsesongen i Tippeligaen 2007. Kommer det noen? Mister vi noen? Hockeygutta tar alt? Det er klart for det som trolig blir årets siste sluttspillkamp i hockey. Møt opp på Jordal kl.16.00, slik at du får med … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 31. mars 2007»

Tikk, tikk, tikk. Klokka drar seg mot stengetid. Ved midnatt i kveld blir det klart hvilke spillere som spiller vårsesongen i Tippeligaen 2007. Kommer det noen? Mister vi noen?

Hockeygutta tar alt?
Det er klart for det som trolig blir årets siste sluttspillkamp i hockey. Møt opp på Jordal kl.16.00, slik at du får med deg våre iskrigeres årlige bøttefest.

Overgangsvinduet stenger
VPN vet ikke mer enn deg, men vi lover å oppdatere med en gang noe skulle skje.

Rune Lange
Aftenposten har tatt en prat med Rune Lange, og i tilegg latt sine lesere fyre løs med spørsmål. De store avsløringene kommer ikke, men det avsløres i det minste at Rune Lange er en sympatisk og fokusert spiller. Han ber i intervjuet om tålmodighet, da han ikke har hatt den positive utviklinga han ønska, etter skadene han har slitt med.

Hammarby – Vålerenga
Vi spiller søndag den siste treningskampen før alvoret begynner. Motstander er Hammarby, og kampen går i Stockholm. At det er siste treningskamp betyr at Petter bør ha fått de svara han har lett etter og at det vi får se i morra er det vi vil ha fremover. I tilegg avslører Petter Myhre at keeperen som velges i morra også står i seriestarten på Alfheim. Mer om kampen finner du på vif.no.

Skadesituasjonen
Ting virker å være under kontroll drøyt en uke før seriestart. Klubbens hjemmesider melder om at Alex Mathisen er småskadd, mens Grindheim er litt tufs og Mohammed Fellah er tilbake i trening etter skade. Vi ønsker dere bedring og fremgang, og konstanterer samtidig at alt ser lyst ut.

Aggro eller agro?
Hvis det er spørsmålet, så er svaret agro. Etter at potetens bruksområder var nevnt i fredagens dagbok har det nemlig blusset opp en diskusjon vi sjelden ser i urbane strøk. Vi kan skjønne reaksjoner på at Akevitten var glemt, men kumle(?) og raspeballer, ærlig talt. Dersom ikke forslag til andre og nye bruksområder for poteter opphører straks, vil VPN presentere en ny grønnsak hver dag frem til seriestart. Makan.

VPN i helga
Det kommer nye spesial-podcaster med presentasjon av våre motstandere. Vi vil også følge med på overgangsvinduet og vi vil naturligvis holde stadionsaken varm.

Ha en fin helg
Denne helga skal du ikke klage over at det er lite å gjøre. Kos deg med hockeyguttas 5 finale, følg oppdateringer/sms-tjenester fra Hammarbykampen. Følg med på alle panikkovergangene som kommer utover kvelden. Hva med å søke litt i arkivet til VPN over tidligere seriestarter? Last ned en podcast, ring en venn. Det er bare 9 dager til alvoret begynner.

Har du fortsatt tid å slå i hjel kan du jo fundere over om Ståle Stensaas er selve beviset på hvor lite man får for en million i våre dager. I gamle dager kunne man kjøpe en anstendig fotballspiller for et slikt beløp

Legg igjen en kommentar