Helgedagboka, lørdag 24. mars 2007

Helgdagboka er i dag som en perfekt kvinnerumpe. Vi gir deg en helgedagbok som er fyldig, men allikevel stram i formen. Lukket medlemsmøte med il capo di tutti capi Pål Breen møter Klanen på Bohemen førstkommende tirsdag kl. 18.00. Anledningen er at han og Odd Skarheim etter ønske fra klanen vil informere oss om samarbeidet … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 24. mars 2007»

Helgdagboka er i dag som en perfekt kvinnerumpe.
Vi gir deg en helgedagbok som er fyldig, men allikevel stram i formen.

Lukket medlemsmøte med il capo di tutti capi
Pål Breen møter Klanen på Bohemen førstkommende tirsdag kl. 18.00. Anledningen er at han og Odd Skarheim etter ønske fra klanen vil informere oss om samarbeidet dem i mellom, arbeidsoppgaver og ansvar, samt den pågående prosessen for å få vår egen fotballstadion! Kun medlemmer av Klanen får komme inn, pressen har ikke adgang. Les mer på klanen.no.

Freddy presiserer
Freddy dos Santos har valgt å bruke kjendisstatusen sin til å støtte Amnestys aksjon mot henrettelsen av Delara Darabi. I anledning av at vi har omtalt saken på VPN har Freddy sendt oss mail og anmodet om at vi presiserer hva det innebærer å signere på oppropet:
”… ved å signere så forplikter man seg ikke til å møte opp for å overlevere signaturene til den iranske ambassaden. Dette er frivillig. Man må veldig gjerne komme, men det er ingen forpliktelse til det ved å støtte oppropet. Vi skal overlevere det uansett, og håper så mange som mulig signerer, selv om de ikke kan eller vil komme på tirsdag.
Takk skal dere ha.
Freddy”

Vallhall proppfullt av talent
Både i dag og i morgen avvikles Hafslund-cup i Vallhall. Ikke mindre enn 240 lag og imponerende 2800 spillere møtes fra kl. 08.00 til 20.30 om kvelden, eller fra «Pysj pop baluba» til etter normal leggetid for disse spillerne som er født mellom 1995 og 2000.

Vålerenga Barsel og Burger-han er ikke medlem hos oss!
Vi har tidligere informert om at Stang Ut!! er historie, god historie. Liket er ikke kaldt før vi har fått melding om at Miguel og Veggur går svangre med et nytt fanzineprosjekt. Her er et redigert utdrag fra en eksklusiv mail VPN har mottatt i sakens anledning:
” Ny fanzine skal se dagens lys, under navnet:

”Vålerenga Barsel og Burger
-han er ikke medlem hos oss!”

Men vi trenger hjelp!
Vi trenger skribenter, .. en som kan layout, ideer osv..
Vil du bidra, send en posta electronica til kjelstrup.mikkel ATT gmail DOT com!”

Ser du viktigheten av å holde liv i fanzinekulturen og samtidig har lyst til å bidra, er det bare å kontakte gutta. Ditt bidrag vil glede flere enn deg selv.

Ha en god helg!
Vi minner om at første finale (best av 7) mot Storhamar går lørdag kl. 15.30 på landet. Neste oppgjør spilles hjemme mandag kl. 19.00.

Ellers er VPNs podcast nummer 12 lagt ut og i løpet av helgen presenteres flere motstandere og intervjuer.

Glem heller ikke å se noen av de 2800 talentene som spiller i Vallhall i helga. Kanskje er det du som kan skryte av at du så ”det var noe helt spesielt med gutten allerede som 10-åring”

Legg igjen en kommentar