Dagboka mandag 26. mars 2007

Landslagshelg med flere Vålerengahelter både gamle og nye. Uten at det hjalp synnerlig på Hareides statistikk. VPN velger heller å kommentere bråket i forbindelse med kampen. «Skandalen» Det var på forhånd annonsert at supportere fra Bosnia ville demonstrere, og demonstrere gjorde de. Det er lettere patetisk å høre representanter for NFF snakke om hvor utrolig … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. mars 2007»

Landslagshelg med flere Vålerengahelter både gamle og nye. Uten at det hjalp synnerlig på Hareides statistikk. VPN velger heller å kommentere bråket i forbindelse med kampen.

«Skandalen»

Det var på forhånd annonsert at supportere fra Bosnia ville demonstrere, og demonstrere gjorde de. Det er lettere patetisk å høre representanter for NFF snakke om hvor utrolig små de bengalske lys er blitt de siste årene når alle ved selvsyn kan se at de er på akkurat samme størrelse de alltid har vært. Det man heller kan lure på er hva vitsen er med en nitidig og ærekrenkende kontroll når man ikke greier å ta de skyldige. Eller hvorfor NFF ikke protesterer på at det Bosniske forbundet er full av mafialignende korrupsjon. Eller tror man at de Bosniske supporterene demonstrerer uten grunn? Forøvrig så syntes jeg at hendelsen på Ullevaal knapt fortjener den oppmerksomheten den har fått: på kamp i Firenze for to tre år siden i Serie B oppgjør ble det kastet minst like mye fyrverkeri på banen av bortesupporterene uten at noen hevet et øyenbryn, brannvesenet slukket rolig i bøtter utsatt til det formålet og kampen gikk sin gang. Og nei, «Skandalekamp» var ikke førstesideoppslag i alle avisene dagen etter. Hadde Bosnierene gått amok i Oslos gater, eller blitt igjen for å banke opp folk hadde det vært noe annet, men det skjedde ikke og dermed kan vi ikke annet enn karakterisere deres protest som relativt skånsom. Misforstå meg rett, jeg oppfordrer knapt til å kaste brannfakler på banen i tide og utide, men det får da være måte på opphisselse.

Verre er det at det norske landslaget viste seg å være høyst middelmådig. Eventuell internasjonal triumf må nok skaffes via Vålerenga.

Klanen informeres på Bohemen

Pål Breen møter Klanen på Bohemen førstkommende tirsdag kl. 18.00. Anledningen er at han og Odd Skarheim etter ønske fra klanen vil informere oss om samarbeidet dem i mellom, arbeidsoppgaver og ansvar, samt den pågående prosessen for å få vår egen fotballstadion! Kun medlemmer av Klanen får komme inn, pressen har ikke adgang. Les mer på klanen.no.

Mail fra Freddy

Freddy dos Santos har valgt å bruke kjendisstatusen sin til å støtte Amnestys aksjon mot henrettelsen av Delara Darabi. I anledning av at vi har omtalt saken på VPN har Freddy sendt oss mail og anmodet om at vi presiserer hva det innebærer å signere på oppropet:

”… ved å signere så forplikter man seg ikke til å møte opp for å overlevere signaturene til den iranske ambassaden. Dette er frivillig. Man må veldig gjerne komme, men det er ingen forpliktelse til det ved å støtte oppropet. Vi skal overlevere det uansett, og håper så mange som mulig signerer, selv om de ikke kan eller vil komme på tirsdag.
Takk skal dere ha.
Freddy”

Podcast #13

Jepp heldige 13. Tromsø blir denne gangen analysert og VPNs analyseteam kommer til slutt fram til at TIL havner på tabellen i år også. Isberget ved Jørgen Storvik skal selvfølgelig få lov til å kommentere de også. Ingen grunn til å nøle, her er det bare å laste ned via lenken på forsida

Legg igjen en kommentar