Dagboka fredag 23. mars 2007

Uavgjort i går, landskamp og hockey imorgen. Og en god sak igjen. Dagboka: LSK – Vålerenga 1-1 Med et antatt svakere lag ble det fremskritt i kampen mot LSK da Vålerenga spilte 1-1 på bortebane i går. En straffe fiksa av Thomas Holm ble ekspedert i kassa av den noe omtalte Sebastian Mila. VG mener … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. mars 2007»

Uavgjort i går, landskamp og hockey imorgen. Og en god sak igjen. Dagboka:

LSK – Vålerenga 1-1
Med et antatt svakere lag ble det fremskritt i kampen mot LSK da Vålerenga spilte 1-1 på bortebane i går. En straffe fiksa av Thomas Holm ble ekspedert i kassa av den noe omtalte Sebastian Mila. VG mener han var Vålerengas beste. Mila la for øvrig passet til Thomas som resulterte i straffen. Myhre er litt mer nøktern, men skryter av Sebastian: ”Han svinger litt han også, men han får absolutt godkjent. Vi har trua på at han vil prestere bra i eliteserien når han kommer i form”, sier treneren til VG.
Mens Dagsavisen skryter av Ronny Johnsen som ”ruvet” i forsvaret. Med ”kongelig overblikk og ro” sier avisen. Begreper som kanskje funker litt dårligere med dagens kongelige enn den forrige generasjonen, men vi lar den ligge. Fordi det handler om at Ronny var god. Etter 45 min gikk han av siden ryggen hans blir litt stiv av tre dager på kunstgress. Vålerenga bytta da også ut mye eller i annen omgang med halvtimen igjen på klokka, og det var visstnok helt planlagt. Dermed blir det kanskje ikke så overraskende at LSK får scora til slutt. Det er gjerne sånn, at selv bønder kan score dersom de maser og maser lenge nok…

Vi kan leve med det resultatet vi, Vålerenga reiste til kampen uten tre landslagsspillere, mens noen av de vasseste i den unge generasjonen manglet også. Da er det ikke gærnt med 1-1 i bøffel-land, spesielt ikke når man skal teste ut litt ting på slutten av kampen.

Vi konstaterer for øvrig at presidenten i USA igjen serverer komikk til oss når vi trenger det. Tom Nordlie mente selvfølgelig at det offside-annulerte målet til Sundgot ikke var offside, og at han er fornøyd med resultatet stallen sett i betraktning. For han hadde bare 17 mann på benken eller noe sånt…

Landslagsgutta
Vi ønsker dere lykke til, gutta.

Ellers ler vi av Jonna på Rikets Røst i går, som besøkte landsen i Molde. Der han først spurte Iversen om han visste hvor festen ikveld var før han konstaterte at Grindheim var han på laget som hadde ølmagen.

Begge spillerne stakk av uten å kommentere særlig annet enn at vi hørte Iversen si ”er ikke kjent i denne byen” hvilket vi tolker som at hadde han vært det hadde han visst hvor festen var.

Hjelp Freddy i en god sak
«Jeg vil støtte Amnestys aksjon mot henrettelsen av Delara Darabi, men bare dersom 100 Vålerenga-supportere vil bli med meg. Jeg utfordrer samtidig Tommy Berntsen og Lyn-supportere til å prøve å samle flere underskrifter enn jeg!»
Freddy dos Santos, fotballspiller i Vålerenga
Tidsfrist for å signere: 27 mars 2007
Om du signerer, sier du ja til å bli med Freddy til Irans ambassade tirsdag 27. mars kl 13.30 for å overlevere protesten.

Signere gjør du på http://domino.amnesty.no/redd-delara.

Sjappa melder
Vi venter fortsatt informasjon fra de trege Tromsøværingene ang billettinfo når vi skal besøke Tromsø. Vi håper å ha den infoen rett over helgen. Uken før kampen mot Stabæk hjemme vil sjappa ha utvidet åpningstid , tirsdag, onsdag ,torsdag og fredag fra kl 10.00-20.00 slik at det skal være god tid til å hente ut sesongkortet sitt, samt kjøpe kort for de som ennå ikke har gjort det. Lørdag 14 april åpner vi kl 10.00 og stenger kl 1800, og kl 1800 er da absolutt siste frist for å kjøpe seg sesongkort.

Nye varer, første del av varene som ble vist på kickoff kom til sjappa i dag, og mer kommer det utover neste uke og slik vil det gå jevnt langt ut i mai. 1913 produkter kommer i midten av neste uke. Første salgsdag enkeltbilletter er mandag 2 april kl 10.00

Vålerenga i dag
Helg. Quiz. Podcaster og helgedagbøker på VPN i helgen. Hockey på Hamar i morgen – første finale

Legg igjen en kommentar