Dagboka onsdag 14. mars 2007

Landslag og Google. Onsdag og dagbok. Månefiskhappening ” Tirsdag 20.mars er det klart for stort Kick Off for Vålerenga på Månefisken. 300 gratisbilletter legges ut i Sjappa fra og med torsdag.” Dette leser vi på vif.no og legger til at det har nå blitt sedvane med litt jippo foran sesongstart i fotball. Drakter skal presenteres, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. mars 2007»

Landslag og Google. Onsdag og dagbok.

Månefiskhappening
” Tirsdag 20.mars er det klart for stort Kick Off for Vålerenga på Månefisken. 300 gratisbilletter legges ut i Sjappa fra og med torsdag.” Dette leser vi på vif.no og legger til at det har nå blitt sedvane med litt jippo foran sesongstart i fotball. Drakter skal presenteres, spillere skal presenteres, nye ansikter i administrasjonen skal presenteres og en avsluttende paneldebatt skal gjennomføres.

Selv venter vi på en årlig kanonade fra spillere, trenerapparat og direktører om at ”Vålerenga skal eie alt som leveres av god underholdende fotball i den kommende sesongen og vi tar selvfølgelig gull. Alt annet ville vært en enorm skuffelse med all den støtten vi har i ryggen fra sponsorer og supportere!”.

Daniel i smoking
”- Daniel er litt som Ole Gunnar Solskjær, han har den samme balansen. Begge kan omtrent spille fotball i smoking, sier Åge Hareide.” Og det sier han til Dagbladet. Og han sier det i forbindelse med uttaket av landslaget til Bosnia-kampen i Tyrkia.

Og fortsetter ” – Holm er en svært spennende spiller med en litt internasjonal legning. For oss er han mest aktuell som hengende spiss eller venstre kant, og han kan godt komme på banen i løpet av de to kampene vi har foran oss”. Daniel er blitt voksen.

Det er fantastisk godt å se at noen av ungguttene våre tar steget helt opp til a-landslaget. Tommy Edvardsen, Jonas Krogstad og Kamal Saliiti var alle gode spiller som lå og vaket litt i vannflaten, men som aldri brøt helt gjennom. Vi aner nye tider også i forhold til standarden på våre yngre.

Myhre om uttaket
” – Dette er hyggelig for oss, og det viser at Vålerenga er en god klubb å være i om du vil på landslaget, sier Myhre når TIPS informerer han om uttaket.” TIPS, altså som i bladet/nettsiden TIPS. For i tillegg til Daniel Fredheim Holm er også Jarl André Storbæk og Christian Grindheim tatt ut. Christian Grindheim har jo etter hvert begynt å få litt erfaring med landslaget, men for Jarl André er dette garantert en opptur. Alle mener ellers at Petter Myhre har stor del av æren for at alle er tatt ut fordi han tillater dem en annen spillestil og dermed mer frihet enn Rekdal.

Og apropos spillestil…Panzer er også tatt ut.

Ronny småskadd
En liten notis fra vif.no; ”Ronny Johnsen skulle egentlig spilt veldedighetskamp på Old Trafford tirsdag kveld, men noen småproblemer med ryggen gjorde at han ble hjemme for behandling, og Vålerenga håper han kan bidra mot Stabæk.”
Det er klart…Vålerenga foran Manchester United! God prioritering, Ronny!

Om å Google Vålerenga
Vi googlet ”Valerenga” og fant på søk nummer 100, denne linken
Vålerenga, bydel med sjel . Spør meg om jeg noen ganger har veldig lite å gjøre og mye tid…

Vålerenga i dag
Treningskamp, borte mot Stabæk. Klokken 1300

Legg igjen en kommentar