Dagboka torsdag 15. mars 2007

Likt for herrene, ulikt for damene. En androgyn dagbok er her Uvagjort mot Stabæk Vålerenga klart bare uavgjort mot Stabæk i onsdagens treningskamp. Grindheim, Sørensen og Wæhler scoret for Vålerenga. Wæhlers mål var dessverre et selvmål… En grei kamp slik vi får den oppsummert. Fremdeles varierende i prestasjonene og et «for dårlig dårlig-nivå» som Petter … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. mars 2007»

Likt for herrene, ulikt for damene. En androgyn dagbok er her

Uvagjort mot Stabæk
Vålerenga klart bare uavgjort mot Stabæk i onsdagens treningskamp. Grindheim, Sørensen og Wæhler scoret for Vålerenga. Wæhlers mål var dessverre et selvmål…

En grei kamp slik vi får den oppsummert. Fremdeles varierende i prestasjonene og et «for dårlig dårlig-nivå» som Petter Myhre kanskje ville sagt. Daniel for mer skryt og det er ellers å merke seg at både Ronny Johnsen og Kjetil Wæhler er på banen. Det brygger for en stadig friskere stall.

Sørensen mål kommer etter et skikkelig bananfrispark og Grindheim setter en straffe etter at Daniel ble felt.

Verre med damene
Og da gjelder det ikke engang de som er på banen. Det er nemlig fare for at Vålerenga Fotball ASA kan bli tvangsoppløst…såfremt de ikke oppfyller kravene til kvinneandelen i styret.

VPN sender herved oppfordringen i klartekst slik at vi unngår en slik fadese.

Kontraktsforhandlinger etc
Vi klipper fra iOslo;
«Kontraktsforhandlingene for ungguttene Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim kan gå mot slutten.
Etter det iOslo.no erfarer skal de to ha bedt om en svært stor lønnsøkning til mellom 1,5 og to millioner kroner. Til sammenlikning tjente spilleren 694 231 kroner i 2005. Lønnsøkningen er i så fall en dobling av lønna. Etter treningskampen mot Stabæk onsdag fikk Grindheim spørsmålet om hvorfor han hadde valgt å reforhandle sin kontrakt.

– Jeg vil ha bedre lønn, sa Grindheim til iOslo.no.

– Vi får se om de vil gi meg det. Jeg har uansett ikke muligheten til å avgjøre det, men om de ikke vil gi meg en ny kontrakt vil jeg gå når den nåværende går ut, sier han. »

Grindheim har kontrakt til 2009. Han er 23 år.

Daniel Fredheim Holms kontraktsforhandlinger er også i gang, men går på sin side tydelig mot slutten;
«- Daniels kontraktsforhandlinger har kommet et stykke lenger, også de vil fortsette over helgen. Vi regner med å ha den i havn ganske raskt. Det finnes ingen andre alternativer for Daniel nå, og han har uttalt at han ønsker å bli i Vålerenga.»

Daniels kontrakt går ut i år. Han er 21 år.

Spjong i Royal League
De norske klubbene skuffet i cupspillet i Royal League, men tjente gode penger på sin dominans i gruppespillet. Mest tjente Vålerenga, som kunne innkassere nesten 2,5 millioner kroner på sin deltakelse i årets turnering. Også Lillestrøm og Brann hevder seg godt på tabellen over innspilte premiepenger, mens Rosenborg endte sist.

Innspilte penger, i millioner danske kroner:

1) Brøndby 2,55, 2) FC København 2,275, 3) Vålerenga 2,225, 4) Lillestrøm og OB 2,162, 6) Brann 1,7375, 7) Elfsborg 1,675, 8) Helsingborg 1,5875, 9) AIK 1,3125, 10) Viborg 1,1875, 11) Hammarby og Rosenborg 1,0625.

Gladnyheten kommer fra NTB

Planlegge sommeren?
Her er i så fall datoene for NM og E-cup;
1.runde NM : Søn. 20. mai,
2.runde NM 13.6
3.runde NM 27.6
4.runde NM 25.7
Kvartfinaler 19,8
Semifinaler 27.9

Kvalik UEFA.:
1.runde 19,juli og 2.august
2.runde: 16. august og 30. august
1.ordinære runde: 19.september og 3. oktober.

Vålerenga i dag
Håkkei. Borte mot Sparta.
Og Øs:Gar, (gamle Øsekara) har konsert på John Dee ikveld

Legg igjen en kommentar