Helgedagboka, lørdag 10. mars 2007

Det nærmer seg avspark, det nærmer seg stenging av overgangsvinduet, ja man kjenner det kribler litt nå. Vålerenga har slått skiklubben i treningskamp, vi oppsummerer og jabber litt. Ny treningskamp, ny seier Vålerenga slo FC Lyn 3-1 i treningskamp over tre ganger 30 minutter nå på fredag. Ingen blir seriemestere av å herje på vinteren, … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 10. mars 2007»

Det nærmer seg avspark, det nærmer seg stenging av overgangsvinduet, ja man kjenner det kribler litt nå.
Vålerenga har slått skiklubben i treningskamp, vi oppsummerer og jabber litt.

Ny treningskamp, ny seier
Vålerenga slo FC Lyn 3-1 i treningskamp over tre ganger 30 minutter nå på fredag. Ingen blir seriemestere av å herje på vinteren, men samtidig gir det litt ro og selvtillit at vi slår de vi skal møte når det virkelig gjelder. Litt deilig å få en liten opptur etter Royal League tapet mot Helsingborg var det også. Måla våre kom ved Rune Lange, Andre Muri og selvsagt Jan Derek Sørensen.

Bedre å la beina prate?
Fotballspillere har en egen evne til å være konfliktskapende. I dag er man bare en voksen Kjetil Rekdal unna å lage en konflikt mellom spillerne og vår gamle trener. Det må da være mulig å fremheve hvor dyktig Petter Myhre er uten å sammenligne han med Rekdal. I artikkelen fra Aftenposten kan jo Jallands diplomatiske sammenlikning mellom de to trenerne kunne tjene til eksempel på hvordan man får frem en mening uten å invitere journalisten til en artikkelserie med drittkasting. Heldigvis tok ikke Rekdal opp hansken når han ble forelagt kritikken.

Topp fire
Petter Myhre fortalte til TV2 fredag at en plassering blant de fire beste er årets målsetting. Jeg tilstår glatt at jeg synes det er litt passivt. En målsetting som tillater et dårligere resultat enn året før er for svakt. Det går tydeligvis innen fotballen, men tenk deg en politiker som går til valg med tilsvarende målsetting. Jeg kan ikke se at vi er videre svekket siden seriestarten i fjor og jeg ser heller ikke at de andre laga er styrka på en måte som gir grunn til å senke våre ambisjoner.

Spillere på gang
Rapportene fra kampen lover godt for Rune Lange som igjen var involvert i mye. Måtte den mannen nå holde seg frisk og skadefri fremover. Ellers er det gledelig at Mila begynner å finne ut av hvordan han skal passe inn på laget, han var en av våre beste i går. Man blir ikke seriemester av å vinne treningskamper, men selvtillit ha aldri vært noe dårlig utgangspunkt for prestasjoner.

Ha en god helg!
Vi minner om at første semifinale (best av 7) mot Sparta går søndag kl. 19.00 i Sparta Amfi. Ellers er VPNs podcast nummer 7 lagt ut og trolig vil også vår første podcast om våre motstandere bli lagt ut i helgen. Vi begynner med Aalesund og vil presentere og vurdere alle laga i spesialsendinger på 15-20 minutter frem mot seriestart. Rekkefølgen laga presenteres i er tilfeldig

Legg igjen en kommentar