RV tar saken?

I vår spørrerunde med politikerne om stadionsaken har vi kommet til det som idag er Rød Valgallianse. De svarer kort og konsist: Vi minner først om hva som står i verbalvedtak B13 fra 14.desember 2005, bl.a: «Bystyret ber byrådet ga i dialog med VIF for a bidra til at VIF kan, fa etablert nytt stadion … Fortsett å lese «RV tar saken?»

I vår spørrerunde med politikerne om stadionsaken har vi kommet til det som idag er Rød Valgallianse. De svarer kort og konsist:

Vi minner først om hva som står i verbalvedtak B13 fra 14.desember 2005, bl.a:
«Bystyret ber byrådet ga i dialog med VIF for a bidra til at VIF kan, fa etablert nytt stadion pa egnet sted. Byrådet bor blant annet bidra til a utrede ulike lokaliseringsalternativer som vil kunne være akseptable både sportslig, okonomisk og byutviklingsmessig».

Vedtaket ble gjort etter en muntlig innstilling fra Arbeiderpartiet ved Harsvik under budsjettbehandlingen for 2006

Før vi går til RVs partisekretær Beth Hartmann:

Hvordan ser dere på verbalvedtaket?

– RV stemte sjølsagt for verbalvedtaket. Problemet med verbalvedtak er jo at det ikke følger penger med vedtaket. Saka står da mye svakere for det er sjelden at det dukker opp penger for å følge opp vedtaket.

Vil dere gjøre noe for å følge opp saken?
– Dersom byrådet ikke har gått i dialog med VIF vil RV sende et skriftlig spørsmål til rette byråd og spørre om hvorfor byrådet ikke har fulgt opp saken. Lykke til i kampen for stadion.

Legg igjen en kommentar