Dagboka onsdag 28. februar 2007

Daniel Fredheim Holm både her og der, ikke minst på landslaget. Snømåking. Podcast. ASA underskudd og penger til spillerkjøp. Hva mer kan du ønske deg? Daniel Fredheim Holm Siste dagen i februar og vi stormer mot alvoret. Sist ute i så måte er Daniel Fredheim Holm som er i vinden av flere grunner. For det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. februar 2007»

Daniel Fredheim Holm både her og der, ikke minst på landslaget. Snømåking. Podcast. ASA underskudd og penger til spillerkjøp. Hva mer kan du ønske deg?

Daniel Fredheim Holm

Siste dagen i februar og vi stormer mot alvoret. Sist ute i så måte er Daniel Fredheim Holm som er i vinden av flere grunner.

For det første så melder gårsdagens Aften Aften at Daniel, med kun ett år igjen av kontrakten, er i forhandlinger med klubben om forlengelse. Uten at det har gått i boks ennå. Nettavisen skumler om et lønnskrav på snaue 2 millioner.

– Jeg har ingen kommentar til summer og beløp. Det er sjelden at klubb, spiller og agent blir enige med en gang. Vi vil selvsagt ikke utnytte spillere, men vi må samtidig følge lønnspolitikken i Vålerenga. Hvis Daniel virkelig vi ut av klubben, skal han få lov til det, men vi har stor tro på at Daniel vil fortsette å være en av våre sentrale spillere i mange år framover, sier Jan-Erik Aalbu til Aften Aften.

Samme avis skriver forøvrig at Christian Grindheim, som har 3 år igjen av sin kontrakt, gjerne vil følge Daniel i lønnsgalloppen dersom det blir aktuelt.

Og det bringer oss over på for det andre: Daniel er tatt ut i a-landslagstroppen i følge NRK sporten i dag tidlig. VPN gratulerer!

Vålerenga trenger deg

Det har snødd en del i det siste, og det merkes også på Bislett. For at Store Stå skal være klar til kamp på torsdag trenger Vålerenga din hjelp med å måke. Møt opp på Bislett fra klokka 15.00 på onsdag.

Podcast #5

Podcastgjenget fornekter seg ikke: VPNs 5. podcast er ute akkurat i tide til Helsingborgkampen. Av innholdet kan vi nevne intervju med Aarbrekk der det kommer frem at Wæhler er uaktuell og at det er flere spillere som trolig må stå over mot Helsingborg grunnet influensa. Enn videre at «vi kjenner Baxter og hans måte å spille fotball på fra tidligere.»

Så, både dårlig nytt og godt nytt. Ingen grunn til å nøle med å laste ned.

Podcasthurven kommer tilbake med en «ordentlig» podcast til helga. Men kommer antagelig til å lage slike korte kjappe på kamper som går midt i uka.

Penger til spillerkjøp

ABCnyheter.no skriver at Vålerenga Invest Fotball ASA gikk drøye 13 millioner i underskudd i fjor. På den annens ide havder både Espen Musæus og styreleder Stig Grimsgaard Andersen i ASAet at både likviditeten og egenkapitalen er solid, uten at de vil anslå hva egenkapitalen nå lyder på. For noen uker tilbake hentet selskapet inn fem millioner kroner i en rettet emisjon.

– Vi ser på nye spillere, forklarer Grimsgaard pengeinnhentingen.
Underskuddet skyldes ikke drift, driften gikk i pluss, men at det er utgifter ved spillerkjøp, såkalte sign-on-fees, som bidrar mest til underskuddet og at disse kostnadene er tatt på ett år istedenfor over flere. Ikke minst Rune Lange kostet flesk

Legg igjen en kommentar