Dagboka tirsdag 27. februar 2007

Det blir kvarfinale på Bislett mot Helsingborg, Jalal El-Gharbi har prøvd seg i Moss, Klubben har årsmøte og Sjappa orger sikkerhetsvester, sikkert billetter til kvarten også. Kvarten i Royal League Som de aller fleste vel har fått med seg så blir det Helsingborg i kvartfinalen i Royal League. Og kampen den spilles allerede på torsdag, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. februar 2007»

Det blir kvarfinale på Bislett mot Helsingborg, Jalal El-Gharbi har prøvd seg i Moss, Klubben har årsmøte og Sjappa orger sikkerhetsvester, sikkert billetter til kvarten også.

Kvarten i Royal League

Som de aller fleste vel har fått med seg så blir det Helsingborg i kvartfinalen i Royal League. Og kampen den spilles allerede på torsdag, kl 19.30 på Bislett. Ikke den verste motstanderen kanskje, selv om man selvfølgelig ikke kan ta lett på noe lag når en først har kommet så langt i en turnering. Petter Myhre er også fornøyd.

– At vi får hjemmekamp og at vi møter et lag som er i samme fasen av oppkjøringen som oss er vi godt fornøyde med. De danske lagene ligger noen uker foran, da de har seriestart 11. mars, og det tror jeg kan være positivt for oss. Vi gleder oss veldig til å spille en kamp av betydning igjen, det frisker opp tilværelsen i en ellers lang oppkjøringsperiode. Det blir morsomt å spille i flomlys på Bislett. Det er spådd greit vær og det går rykter om en grønn og fin bane. Jeg håper folk er klare for fotball på topp nordisk nivå igjen, og at vi klarer å fylle en del av setene på Bislett, sier han på vif.no.

Så vidt vi kan se er Helsingborg er en klubb Vålerenga ikke har møtt før, men vår spion har selvsagt vært ute å samlet informasjon. Noe man kan finne ved å følge linken fra forsiden eller nederst på denne siden her.

Billettsalget starter i dag, ingen grunn til å nøle selv om det neppe blir utsolgt med det første.

Jalal El-Gharbi

Moss Dagblad melder at Jalal El-Gharbi har prøvd seg hos Geir Bakke en ukens tid.

– Han klarte seg bra, men det er spørsmålet om vi trenger en ny ung spiller når vi har flere unge alt. Det skal også passe med kjemi i stallen, sier vår gamle assistenttrener som ikke kommer til å hente El-Gharbi til Moss med en gang. …Det jeg kan si er at vi har kartlagt spilleren, er hans avslutningskommentar til avisen.

Årsmøte

I går avholdt Klanen et etter sigende velykket årsmøte. I kveld er det klubbens tur, kl 18 i kafeen i Vallhall. Er du medlem i klubben, og det er du vel?, så gjelder det å møte opp og gjøre dine meninger kjent.

Vester

Fra 1 mars er det som sagt påbudt med refleksvest i alle biler. Sjappesjefen er kremmer og har selvsagt orget slike, godkjente, vester i orange (bedre enn gule, påstår han hardnakket). Med Vålerengalogo selvsagt. Selges nå til kun kr 50,-,

Dette er tross alt noe du må kjøpe uansett, så hvorfor ikke i Sjappa.
Handler du varer for over tusingen får du med deg en vest gratis. Gjør din plikt skaff deg vest

Legg igjen en kommentar