Dagboka mandag 26. februar 2007

Lettere døgnvill krysser dagens dagbokforfatter sine spor, eller rettere sagt fingrene på tastuturet. Vålererenga har tapt kamp mot LSK, men fortsett ser framtiden så lys ut at solbriller er påkrevd. Tilbake Mer eller mindre rett på jobb etter 3 ukers hyggelig jobb i Tokyo og 8 timers noe mindre hyggelig opphold på ekstremværs-Kastrup skal det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. februar 2007»

Lettere døgnvill krysser dagens dagbokforfatter sine spor, eller rettere sagt fingrene på tastuturet. Vålererenga har tapt kamp mot LSK, men fortsett ser framtiden så lys ut at solbriller er påkrevd.

Tilbake

Mer eller mindre rett på jobb etter 3 ukers hyggelig jobb i Tokyo og 8 timers noe mindre hyggelig opphold på ekstremværs-Kastrup skal det innrømmes at dagens dagbokskribent ikke er helt oppdatert. Det han har fått med seg skyldes selvsagt den alltidsnærværende kollegaen som tilfeldigvis la merke til at «LSK knuste erkerivalen» og følte sterk trang til å meddele dette. På den annen side så bragte finlesing av La Manga-tabellen ro i sinnet: Vålerenga vant turneringa med seire mot både Brann og Rosenborg og sannelig er ikke Jørgen Jalland tilbake i troppen.

Tror vi kan ta det forholdsvis rolig fram til Royal League settes i gang igjen. Da får vi nok se de første indikajsoner på hva som bor i årets utgave av Vålerenga.

Årsmøte i Klanen

Jepp årsmøte i Klanen i dag. Kl 18.00 i kantina på Vallhall. Møt opp og si din hjertens mening.

Ros til egen bak

Selskryt kommer fra hjertet og er derfor noe vi gjerne bedriver ofte. Men skryt fra andre er heller ikke å forakte. Det er hyggelig å kunne konstatere det etter å ha hørt at VPN endelig har vunnet Gullwebben.

NSA juryens begrunnelse: Proft. Uten å miste egenart. Fantastiske bannere gjennom hele sesongen. Høy journalistisk kvalitet med sterke meninger og mye humor. Lykke til med de neste ti år som uavhengig nettsted. Dessuten 3500.- spenn i kassa. Gratulerer til oss alle sammen, dette har vi faen meg fortjent.

Legg igjen en kommentar