Dagboka torsdag 1. mars 2007

En slags sesongstart i kveld, dessverre med «halve laget» sjuke. Men hva bryr vi oss om det, det kommer melding fra klubben om at vi slipper å måke Bislett, og da er det overhodet ingen grunn til å holde av sofaen i kveld. Ta heller på stilongs og møt oss andre på Store Stå kl … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. mars 2007»

En slags sesongstart i kveld, dessverre med «halve laget» sjuke. Men hva bryr vi oss om det, det kommer melding fra klubben om at vi slipper å måke Bislett, og da er det overhodet ingen grunn til å holde av sofaen i kveld. Ta heller på stilongs og møt oss andre på Store Stå kl 19.30 eller deromkring.

0.5 x Sesongåpning

1. mars og Vålerengas sesong anno 2007 er i gang med kvartfinale i Royal League mot Helsingborg på nye-Bislett kl 19.30. Vi gleder oss som småunger på tross av at flere på laget er ute med influensa, i følge Aftenposten må Kjetil Wæhler, Freddy dos Santos, og Christian Grindheim alle se kampen fra godstolen (med termometer i munnviken, honning med melk ved sin side, et stort pledd over skuldrene, snytepapir, og mamma tuslende i bakgrunnen). Vif.no supplerer sykelisten med Sebastian Mila og Mohammed Fellah, men ikke fordi de er syke

– Mohammed fikk for mange kamper med landslaget og med oss på La Manga, og sliter fortsatt med krampetendenser som må slippe før han får spille igjen og Kjetil er ikke klarert for kamp enda, da han har for lite fotballtrening etter et langt avbrekk, sier Haakon Schwabe til vif.no.

Når det gjelder Mila så ble overgangspapirene ikke klare tidlig nok for Royal League spill.

– Ved overganger der spilleren bytter land, må forbundet i landet han spilte sist frigi spillerens lisens til det nye forbundet. Sebastian er spilleklar for Vålerenga, men det østerriske fotballforbundet sendte ikke over lisensen hans til NFF før 21. februar, dagen etter påmeldingsfristen for Royal League gikk ut, sierJan-Erik Aalbu til vif.no.

På den positive siden melder samme avis at Jan Derek Sørensen har kommet seg etter strekken han pådro seg i første treningskamp og er klar for spill i kveld. Dessuten gikk Jørgen Jallands papirer gjennom med rekordfart, så vi kan forsåvidt vente oss å se ham på banen også.

Troppen mot Helsingborg er som følger: 1 Arni Gautur Arason, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 Thomas Holm, 5 André Muri, 7 Daniel Fredheim Holm, 9 Jørgen Jalland, 10 Jan Derek Sørensen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 18 Rune Lange, 20 Jørgen Horn, 21 Alexander Mathisen, 22 Ronny Johnsen, 23 Arnar Førsund, 25 Steinar Strømnes, 27 Glenn Roberts

Det står dere fritt å komponere en startellever.

Landslaget

Det er ikke bare Danile Fredheim Holm som ble tatt ut til Hareides landslagssamling i England, også Kjetil Wæhler, Christian Grindheim, Jarl Andre Storbæk og Jan Derek Sørensen er valgt. Gratulasjoner til alle mann.

Quiz

Hvilken Vålerengaspiller fikk to kampers karantene etter rødt kort på La Manga for noen år siden? Og hvor mye brydde NFF seg om Vålerengas protester etterpå?

Vålerenga i dag

Vålerenga – Helsingoborg, kvartinale Royal League, Bislett kl 19.30

Legg igjen en kommentar