Helgedagboka, lørdag 17. februar 2007

Det er treningskamp mot selveste åreknuten i norsk fotball. Vålerenga møter Rosenborg, i vår første kamp mot et annet forventa topplag. Ellers er vi lykkelige over at vi ikke bestemte oss for å holde pusten helt til Jørgen Jalland var gjenforent med gamle lagkamerater. Kampen mot den selvutnevnte seriemesteren 2007 Knut ”dette skal dere få … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 17. februar 2007»

Det er treningskamp mot selveste åreknuten i norsk fotball. Vålerenga møter Rosenborg, i vår første kamp mot et annet forventa topplag. Ellers er vi lykkelige over at vi ikke bestemte oss for å holde pusten helt til Jørgen Jalland var gjenforent med gamle lagkamerater.

Kampen mot den selvutnevnte seriemesteren 2007
Knut ”dette skal dere få igjen” Tørum, har knapt rukket å ta over RBK på fast basis, før han lover bort seriegullet. Like dumt som det er et sikkert tegn på at han komme fra Bergensområdet. Norge ler av det nå, og vil hånflire av det i høst.
Etter at serien var over i 2006, har RBK blitt ydmyket etter alle kunstens regler i Royal League og av alle andre motstandere (med unntak av løsmagede Adecco-Magne og venna hans i Molde). Det er derfor med en viss forventning vi ser frem til dagens treningskamp.

Vålerengas lag
Vålerenga velger å holde lagoppstillingene tett inntil brystet før dagens kamp. VPN tror Vålerenga stiller med følende lag:

Bolthof
Storbæk, Muri, Johnsen, Jepsen
Freddy, Grindheim, Fellah, Mila
Lange, Daniel

Wæhler, Jan Derek og Strømnes er ikke tilgjengelige i dag. I tilegg er Glenn Roberts usikker og vi er usikre på Arni sin status. Alt dette er synsing basert på artikler de siste dagene, da Petter Myhre har valgt å holde korta tett til brystet. Dette skyldes nok mer at man ikke vil gi ut info om skadesituasjonen, enn at vi legger allverden i kveldens oppgjør.

Rosenborgs lag
I følge Nils Arne Eggen og Åge Hareide stiller RBK med et lag som er ett resultat av en kynisk og feilslått innkjøpspolitikk. I følge rbk.no stiler de med følgende lag:

Lars Hirschfeld
Fredrik Stoor, Alejandro Lago, Koppinen/Nordvik , Mikael Dorsin
Roar Strand, Marek Sapara, Alexander Tettey
Mikael Jamtfall, Yssouf Kone, Abdoulrazak Traore

Juniorlaget
Etter å ha grusa Skjetten sist helg, møter våre juniorer Ullern til kamp i Valhall dag kl. 12.00.

Jørgen Jalland
Kom nå, Jørgen!

Ha en fin helg og kos deg med VPNs podcast som kommer i kveld!

Legg igjen en kommentar