Dagboka mandag 19. februar 2007

Vålerenga fortsetter i god stil. Etter x antall seire på like mange kamper begynner det å gå så bra at jeg bekymrer meg litt. Men trenger vi det, med så staute gutter på laget? Vålerenga surfer videre Det ble altså 1-0 da Glenn Roberts lener seg litt på RBKs midtstopper i kampens siste minutter og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. februar 2007»

Vålerenga fortsetter i god stil. Etter x antall seire på like mange kamper begynner det å gå så bra at jeg bekymrer meg litt. Men trenger vi det, med så staute gutter på laget?


Vålerenga surfer videre
Det ble altså 1-0 da Glenn Roberts lener seg litt på RBKs midtstopper i kampens siste minutter og tar ballen fra han før han setter den i trøndermålets lengste hjørne. Snasent. Men mannen som får mest skryt er midtstopper Jørgen Horn. Kanskje ikke så overraskende at Rønsen på VIF-TV og Petter Myhre skryter av 19-åringen som fikk sin sjanse fra start mot de svarthvite, men vi tar også med oss disse ordene fra landslagssjef Hareide: ”Dette var første gang jeg har sett ham spille. Han var veldig bra, en spennende spiller”, sier Åge til FXT.no
På toppen av det hadde Søndagsrevyen på NRK1 i går et innslag om alle de gode unge spillerne på Vålerenga, der vi blant annet fikk seg Fellah drible 3 trøndere ”inne i en telefonkiosk”, for å si det sånn. Litt utenom dette la vi merke til at Mila på bildene fra La Manga slo et godt innlegg, samt tok i alle fall et godt løp. Lovende, eller bare et blaff?

Generelt sett kjennes det godt ut å være Vålerenga nå. Men samtidig har man den litt ugne følelsen i magen. Vi bare cruiser inn seire i treningskamper, men er laget godt nok når det virkelig teller og serien starter? Svaret kan man bare ikke ha før vi er i gang. Så får vi se hvor etterpåkloke vi skal være da.

Kaptein Grindheim
I Dagsavisen forteller han over en helside at læretiden er over. Etter sju år i toppfotball (4 i FKH, 3 i Vålerenga), betrakter han seg som voksen. Og skal ta ansvar. Ansvar fikk han vel også av Myhre mot RBK, Grindheim var kaptein. Og det tror vi er et godt virkemiddel for å få resultater. Vi liker det vi ser og hører.

Verden der ute
Vålerenga gir oss litt mindre å tyne og litt mindre å le av. Da er det fint at det finns andre lag i Norge som serverer oss mye gratis moro, enn så lenge:

– Martin Andresen er visstnok skadet er usikker til kampen mot Vålerenga tirsdag. Vi siterer bare FXT.no, det holder lenge: ”Andresen skadet i rumpa”

– Om du ikke har fått det med deg: det var ikke noen Brannspiller som tok snuta til Ivers i deres treningskamp. Det var faktisk RBKs egen Sapera. Da nytter det vel ikke å være så sinna om du har bart. (om ikke bare fordi du har bart da.)

– i forrige uke meldte Romsdals Budstikke at Lyn ikke hadde råd til å kjøpe til å kjøpe Moldes Øyvind Gram. VPN ser at tidene forandrer seg. Normalt sett har folk vestfra mer enn penger nok til å kjøpe ett gram….

Vålerenga Hockey er seriemestere
Med seier i går er iskrigerne seriemestere igjen. VPN gratulerer. Da har man også fått det viktigste ut av serien som man kan få: et best mulig utgangspunkt til det som virkelig teller: sluttspillet. Nå håper vi mange finner veien til de viktige kampene. Lykke til!

Vålerenga i dag
Vi venter på at VPNs podcast nr 3 blir tilgjengelig fra IT-avisen…

Legg igjen en kommentar