Dagboka fredag 16. februar 2007

Gudskjelovdagen med Jalland-stoff, La Manga-greier, Sjappe-opplegg og zånn lizzom. Jalland Akhbar! Det fyker nå en masse rykter i luften om Jalland og en mulig overgang. Den kan løse seg i løpet av noen dager sier Aalbu til pressen, hvilket kan bety at Jalland kan rekke å få med seg tax-free kvoten fra La Manga hvis … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. februar 2007»

Gudskjelovdagen med Jalland-stoff, La Manga-greier, Sjappe-opplegg og zånn lizzom.

Jalland Akhbar!
Det fyker nå en masse rykter i luften om Jalland og en mulig overgang. Den kan løse seg i løpet av noen dager sier Aalbu til pressen, hvilket kan bety at Jalland kan rekke å få med seg tax-free kvoten fra La Manga hvis han er kjapp.
Vi synes Jalland er en fin fyr og en god fotballspiller. Ekstra stas når slike også vender tilbake til gamlelaget. Jalland blir i så fall ventelig å finne på midtbanen i en forholdsvis offensiv tilretteleggerrolle. Altså i direkte kamp med Christian Grindheim og Thomas Holm. Og tidvis Freddy dos Santos.
Det har vært forholdsvis vanskelig å følge Jallands gjøren og laden i Russland, men vi vet at han har fått en del kamper, men også startet en rekke kamper på benken. Sånn sett kan vi vel si at han har valgt å spare seg litt og sikret å unngå skader og slitasje for den mulige overgangen til Vålerenga.

Vi ønsker av hele hjertet Jørgen velkommen tilbake og venter å se han i Vålerengadrakt om ikke lenge. Tax-free-kvoten skal vi også klare å omplassere.

Sjappa og Veie
VPN-redaksjonen samlet inn det vi hadde av mynter i lommene og sendte Sjappesjef Veie til La Manga for å rapportere litt om treningsforhold og stemning. Det endte opp med at vi fikk nok en runde med fartsdump-historier og hvor mye han svettet i varmen. Vi velger å forskåne leserne fra de intime detaljene rundt nybarberte armhuler og rompeballers gnissel og klipper heller inn et par linjer fra en e-post om gode tilbud i Sjappa;

Det blir lansering av den nye «Sjappa På Nett». (Her korrigerer vi Sjappasjefen og viser til regler om trademark og copyright. Minutter etter får vi nye e-post om at nye «nettsider for Sjappa» er klare. Hvorom allting er…)

Det blir nye nettsider og det blir etter hvert et rikt utvalg av artikler på de nye sidene. Det vil kontinuerlig bli lagt til artikler, effekter og klær slik at man havner opp i mot 80-90% av det samme som man har fysisk i Sjappa. Det betyr at Sjappa får noen ekslusive godbiter og at du ellers kan handle alt annet til alle døgnets tider.

Også den nye drakta vil bli lagt ut på nettsidene til uken. Drakta er den originale som er lik den spillerene benytter og som mange av oss savnet dypt og inderlig i fjor. Den finnes for øvrig å oppdrive i Sjappa også.

Vi ønsker alle gamle og nye kunder velkomne til online-shopping på våre nye nettsider! Så ikke noe «løp og kjøp» her, men heller sett deg ned i ro og mak og kjøp inn nye effekter foran årets sesong.

Sjappesjefen har klokkertro på all teknologi og mener slik EDB er kommet for å bli og har i likhet med Homer Simpson forsøkt å laste ned hele Internet tre ganger tidligere…

Helgedagbok kommer
Inneholdende blant annet podcast og et og annet utbrudd som vitner om et litt forskrudd syn på livet.

Vålerenga i dag
Bohemen har duggfriske øl, prompevarme stoler, omsorgsfull betjening og en superduper quiz

Legg igjen en kommentar