Dagboka torsdag 15. februar 2007

Svrt krt dgbk i dg. Flere La Manga opplevelser – Jeg tror de samme fire lagene som kjempet om medaljene i fjor, også vil gjøre det i år. Jeg holder RBK som en ørliten favoritt, sier Nils Johan Semb til Nettavisen. Semb er på La Manga og kikker på Brann, Lillestrøm, RBK og Vålerenga og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. februar 2007»

Svrt krt dgbk i dg.

Flere La Manga opplevelser
– Jeg tror de samme fire lagene som kjempet om medaljene i fjor, også vil gjøre det i år. Jeg holder RBK som en ørliten favoritt, sier Nils Johan Semb til Nettavisen.

Semb er på La Manga og kikker på Brann, Lillestrøm, RBK og Vålerenga og legg merke til at han ikke sier favoritt til gullmedaljen. RBK «vinner» nemlig bronsen bak Vålerenga og Viking.
(Den siste uttalelsen må tillegges VPN)

Dropper filmen om Brann
Oslo Kinematografer forblir et godt sted å være i tiden fremover også. Nordisk Film har nemlig bestemt seg for ikke å lage filmen «Med hjertet i Brann», altså den pseudo-kvasi-dokumentære filmatiseringen av Branns ferd mot seriegull.

Beslutningen ble tatt ved juletider etter at manuset «ikke gikk i riktig retning» som det står å lese på Filmweb.no. Nei, det gikk jo ikke i riktig retning med gullet heller…
Alt om ikke-filmen her
Legg for øvrig merke til den hardbarkede supportergjengen som er avbildet…

Vålerenga i dag
Lillehammer sables ned på isen i første avgjørende kampen av tre om seriemesterskapet. Enga håkki, nemli’!
Ellers er det Julekrybba 06 på Bohemen…jula varer definitivt til påske på Bohemen

Legg igjen en kommentar