Helgedagboka, lørdag 10. februar 2007

Mila, mine damer og herrer, Sebastian Mila. Da er temaet gitt, det handler om vår siste signering, litt om pølsepaipir og litt om hvor fantastiske dere lesere er. Sebastian Mila Vi skrev en egen sak om Sebastian Mila i går, så vi skal ikke gjenta oss selv med annet enn at vi har fått en … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 10. februar 2007»

Mila, mine damer og herrer, Sebastian Mila. Da er temaet gitt, det handler om vår siste signering, litt om pølsepaipir og litt om hvor fantastiske dere lesere er.

Sebastian Mila
Vi skrev en egen sak om Sebastian Mila i går, så vi skal ikke gjenta oss selv med annet enn at vi har fått en svært lovende venstrebeint spiller. Tips.as som har vært de førende til å melde om Mila sin overgang, brakte en kommentar fra Sigurd Rushfeld om overgangen.
Sigurd melder at han mener Mila ville forsterket ethvert Tippeligalag og vil bli en ”hit” for Vålerenga. Han er teknisk, rask og har en strålende venstrefot. Han er veldig god en mot en og er unorsk i spillestilen roses det videre. Vi gleder oss og stoler på at Sigurd Rushfeld kjenner spilleren godt fra tiden i Wien.

Pølsepapir
Bergens ypperste intellektuelle, Mons Ivar Mjelde, frydet seg i avisene da Ramiro Corrales ble klar for Brann. Det var visst ekstra deilig at de hadde snappet han fora nesa på Strømsgodset og Start. Jeg vet ikke hvor mye Mons Ivar Mjelde fryder seg i dag, når han må hjelpe Corrales med å pakke, slik at han er ute av landet til i morgen. Corrales har ikke hatt arbeidstillatelse og det ser nå ut som om hele overgangen går i dass.
En halvmeter opp i rumpa di, Mons!

Ydmykhet
Vi i VPN beskyldes sjelden for overdreven ydmyket. Vel denne uka gjør i hvert fall at vi enda bedre skjønner hva slags type lesere vi har. En kan ikke annet enn å la seg imponere av den Vålerengahungeren som vises. Forrige helg la vi ut vår første podcast, en relativt amatørmessig sak, men til tross for alle nybegynnerfeil og sikkert lytterirritasjon, smeller podcasten rett inn på topp 10 lista til i-tunes over sportspodcaster. I perioden har vi liggi foran både Arsenal og Manchester Uniteds offisielle podcaster. Vi blir imponert og ydmyke av slik respons og håper å vise at vi har tatt tilbakemeldingene vi har fått fra dere på alvor, i sendinga som blir lagt ut senere i dag.

Vi gjentar at alt du trenger for å lytte på podcasten er ett media-avspillingsprogram, og det har de fleste.

La Manga
Tradisjonen tro er Vålerenga med når de fire best plasserte lagene fra foregående år reiser til La Manga og treningskamper. I tilegg til Vålerenga reiser også de øvrige medaljevinnerne Brann og Rbk til La Manga i dag. Lillestrøm, som ikke vant noe, eller tok medaljer i fjor heller, får også spise kirsebær med de store, takket være fjerdeplassen i serien. KR Reykjavik fra Island er også invitert. Vår første kamp er mot Reykjavik.

Vålerenga i dag
Vårt andrelag, det vil si u-gruppa møter tredjedivisjonslaget Skjetten til treningskamp i dag
kl. 12.00. Sjekk forumet eller de offisielle sidene for rapport.

Podcast med tightere regi, oppdaterte nyheter og Gabardinmannens vrede kommer i løpet av ettermiddagen

Legg igjen en kommentar